Viihde

Nuori mies isoissa saappaissa – Robert Simonsuuri ASB:n solistina

Robert Simonsuuri tulkitsee miehekkäästi ikivihreitä.

Nuori lupaava laulajakyky Robert Simonsuuri nousee ensimmäistä kertaa Andalusian Swingbandin ykkössolistiksi tulevana sunnuntaina.

Simonsuuri on muutamaan otteeseen käynyt laulamassa jokusen viisun ASB:n kanssa mutta koko illan solistina hän ei vielä ole esiintynyt.

22 vuotias nuori mies laulaa Frank Sinatraa, Nat King Colea ja muuta vanhaa tyylikästä Jazzia.

-Jokunen Elvis numerokin on mukana ja varmasti myös suuresti arvostamani Michael Bublén ohjelmistosta poimitaan joitain helmiä.
Omalta musiikkimaultaan Kaartin soittokunnan laulajana asepalveluksensa suorittanut nuorukainen kallistuu raskaampaan musiikkiin.

-Itse kuuntelen aivan toisenlaista musiikkia vapaa-aikanani. Musiikkimakuni on enemmän progressiivisen metallin puolella, mutta tällaisten ikivihreiden laulaminen on mukavaa hommaa. Olen huomannut, että ne sopivat mainiosti äänialaani, Simonsuuri kertoo.
Jazzkeikkojen lisäksi Simonsuuri vaikuttaa myös melodista metallia soittavassa bändissä.

Lavakarismaa nuorukaiselta ei puutu, hän on saanut pelkästään positiivista palautetta esiintymisistään. Taidokas ASB taustayhtyeenä tuo Simonsuuren vahvuudet hienosti esille.

Lippuja saa ennakkoon Centro Finlandian Infosta tai soittamalla numeroon +34 646 111 203 lauantaina klo 15 saakka. Lippuja saa myös ovelta sunnuntaina klo 17 alkaen. Show time on klo 18.

 

Mitä pidit jutusta?
+1
2
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Kolumnit

Viikon kysymys

Milloin suunnittelet matkustavasi Espanjaan seuraavan kerran?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa