Noora Karman koulu helmikuussa Fuengirolaan

 

Karma on pitänyt Talent School -taidekoulua Sipoossa jo usean vuoden ajan. Enimmäkseen lapsille suunnatussa koulussa opetetaan esittäviä taiteita monipuolisesti.

Espanjalla on aina ollut Karman sydämessä oma tärkeä paikkansa. Nyt hän on tehnyt päätöksen muuttaa Espanjan Aurinkorannikolle ja aloittaa täällä liiketoimintansa sekä Talent Schoolin että keikkailun merkeissä.

-Päivämäärät on nyt lyöty lukkoon. Opetus Fuengirolan Talent Schoolissa alkaa helmikuun viimeisenä päivänä. Siitä mennään kymmenen viikkoa täysillä eteenpäin, pääsiäisenä pidetään yksi lomaviikko. Koulun avajaisia ja avoimien ovien päivää vietetään lauantaina 26.2.2022. Silloin pidän esittelytunteja ja ihmiset voivat käydä tutustumassa kouluun ja sen tiloihin.

Tilat löytyivät Centro Finlandian yhteydestä. Ravintola Kukon alaisuudessa toiminut Rooster’s Sport bar lopetti toimintansa ja nuo tilat valjastetaan Karman Talent Schoolin käyttöön.

-Tilat löytyivät yllättävän vaivattomasti. Löysimme ravintola Kukon kanssa paljon synergiamahdollisuuksia, joten molemmat osapuolet varmasti hyötyvät yhteistyöstä. Centro Finlandian sijainti on sopivan keskeinen ja varsinkin suomalaiset osaavat käyttää sen palveluja jo ennestään. Koska suurin osa kursseista toteutetaan iltapäivällä, myös yläkerrassa toimiva lasten päiväkerho Tuiskula on varmasti hyvä ja tärkeä yhteistyökumppani meille.

Fuengirolan Talent Schoolin asiakaskunta on ainakin aluksi suomalaispainotteista, mutta Karmalla on ajatus monistaa se myös ainakin briteille ja ruotsalaisille lähitulevaisuudessa.

Teatteria, taikuutta, cheerleadingia

-Heti alusta asti ohjelmassa tulee olemaan erilaisia tanssikursseja kaiken ikäisille. Hip hoppia ja show tanssia pienemmille ja latinoa ja paritansseja aikuisille. Myös teatteriopetusta annetaan kaiken ikäisille, vedän itse lasten kurssit ja Päivi Mäkinen on lupautunut ohjaamaan aikuisia. Myös taikurikurssit käynnistyvät heti alusta alkaen.

Teini-ikäisille on luvassa mielenkiintoista harrastamista, Sanni Paunio ryhtyy vetämään cheerleading -kursseja.

-Meillä on tällä hetkellä haussa sirkusopettaja. Sirkustaide on erittäin mielenkiintoinen ala, siihen löytyy paljon innokkaita oppilaita, kunhan ensin löydän hyvän vetäjän.

Karma on myös pätevöitynyt laulun ja pianonsoiton opettaja. Musiikkikurssit tulevat koulun ohjelmistoon ensi syksynä.

Fuengirolan Karma valitsi koulun kotikaupungiksi käytännön syistä.

-Täällä oleva suomalaisyhteisö on mahtava voimavara. Sen kautta löytyy hyvin asiakkaita, yhteistyökumppaneita ja ystäviä. Ajattelin myös tehdä keikkoja Fuengirolassa, Kukon kanssa onkin ensimmäinen keikka sovittu jo pidettäväksi 7.1.

-Toivottavasti kaikki menee hyvin, että voimme koko perheen voimin muuttaa pysyvästi Espanjaan. Lapset menevät nyt kevääksi pieneen yksityiskouluun, mutta toivon, että heille löytyy paikka ensi syksystä alkaen Aurinkorannikon suomalaisesta koulusta. Asunto on myös nyt etsinnässä, ajattelimme kevään asua vuokralla ja sitten ensi syksynä voisi harkita oman asunnon hankkimista.

Noora Karma on suomen suosituin mentalisti ja taikuri. Hänellä on ollut lukuisia omia tv- ja radio-ohjelmia, isoja showkiertueita yksittäisiä keikkoja, jotka ovat herättäneet huomiota. Karma on valittu Suomen parhaaksi viihdyttäjäksi ja hänet on palkittu ansioistaan taikuuden ja viihteen saralla useaan otteeseen. Hän on voittanut myös Pohjoismaiden mestaruuden taikuudessa.

Antti Pekkarinen

Lue myös: Lähtemistä ja saapumista Auringon alla

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Onko Venäjä uhka Suomen itsenäisyydelle?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...