Viihde

Nina Tapio ja Juha Lanu elämänsä soundtrackien äärellä

Nina Tapio on tuttu sekä soolo- että taustalaulajana.

Uusi vuosikymmen on alkanut ja suomalainen viihde jatkaa voittokulkuaan Aurinkorannikolla. Ensimmäiset nimekkäät viihdevieraat Suomesta ovat Nina Tapio ja Juha Lanu.

 

Nina Tapio on tuttu kasvo. Äänenä hän on vielä kasvoa tutumpi, niin monessa yhteydessä hän on toiminut joko soolo- tai taustalaulajana. Suurimmat hitit Tapion uralle osuivat yhdessä Hanna-Riikka Siitosen kanssa perustetutun Taikapeili -duon ajoille. Tapio on tullut tunnetuksi myös Idols -ohjelman tuomarina.

Nina Tapio keikkailee monissa eri kokoonpanoissa. Intiimein näistä lienee yhdessä kitaristi Juha Lanun kanssa tehtävät duo -keikat. Lanu on myös niitä hahmoja, jotka tunnetaan monista yhteyksistä. Lanun kasvot tulivat aikoinaan tutuiksi Bumtsibum -orkesterin myötä ja Aurinkorannikolla hänet on nähty esimerkiksi lukuisilla Jari Sillanpää keikoilla.

Tapio ja Lanu esiintyvät ravintola Kukossa perjantaina 10.1. ja lauantaina 11.1. Duon ohjelmisto koostuu monipuolisesti molempien matkan varrelle osuneista kappaleista. Joissain he ovat olleet mukana muusikoina, jotkut ovat vain miellyttäneet korvaa. Taikapeilien hittejä kuullaan totta kai, lisäksi luvassa on ainakin Carpentersia, Abbaa, Eppu Normaalia ja paljon muita tuttuja ja harvinaisempia helmiä.

Lippuja saa ennakkoon Centro Finlandian Infosta. Voit varata liput myös soittamalla +34 646111203. Liput maksavat ennakkoon 12€ ja ovelta 15€. Ruokailijoilla on mahdollisuus pöytävaraukseen parhailta paikoilta.

Mitä pidit jutusta?
+1
7
+1
2
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Kolumnit

Hannu Korhonen

Käymälänero?

  Nykyisessä yhteiskunnan talouskurimuksessa on hyvä pohtia keinoja valtion kassan parantamiseksi....

Viikon kysymys

Aiotko ottaa korona-rokotteen?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa