Viihde

Naistenpäivää juhlitaan Nuriasolissa

Naisten Pankki kerää jälleen rahaa köyhimpien maiden naisten yrittäjyyteen.

YK:n vuonna 1975 julistamaa kansainvälistä Naistenpäivää juhlitaan ympäri maailman, mutta samalla myös nostetaan esiin asioita, joissa edelleen tarvitaan edistystä.

 

Aurinkorannikon Naisten Pankki kerää varoja arvokkaaseen työhönsä järjestämällä Naistenpäivän juhlan 8. maaliskuuta klo 18.00 ravintola Nuriasolissa. Hyvää tekevän illan juontaa Kirsi Oras. Runsas musiikkitarjonta painottuu 70-80 luvulle. DJ Franck Loviconi soittaa sen ajan musiikkia ja Tarja Leskinen esittää saman aikakauden upeiden naislaulajien biisejä. Iltaan toivotetaan tervetulleiksi myös kaikki miehet. Lisäksi ohjelmassa on Sofia-Opiston hulavanne -esitys. Arpajaisissa on totuttuun tapaan hyvät palkinnot.

Sisäänpääsy 20 euroa sisältää ohjelman, ruokaisan salaatin ja ruokajuoman.

Koko tuotto menee Naisten Pankin arvokkaaseen työhön, jolla tuetaan maailman köyhimpien maiden naisten yrittäjyyttä. Kun naisella on ammatti ja tuloja, koko perhe voi hyvin ja lapsia, myös tyttöjä, voidaan kouluttaa. Naisten Pankin työ näkyy hyvinvointina kokonaisissa kylissä, kun useat naiset ovat perustaneet yrityksiä, jotka monesti työllistävät muitakin perheenjäseniä ja kyläläisiä.

Mitä pidit jutusta?
+1
5
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Kolumnit

Kimmo Sahlman

Solidaarisuutta

  Äärioikeistolainen Vox-puolue on sotajalalla siirtolaisia vastaan. Olen nähnyt myös siirtolaisuuden...

Viikon kysymys

Mitä grillaat mieluiten?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa