Ajankohtaista

Naisille kävellään ammatteja 31.10.

 Fuengirola.fi | Aurinkorannikon uutiset

Viime vuonnakin käveltiin naisille ammatteja, vaikka paljon tavallista pienemmällä joukolla. Tänä vuonna taas isommalla joukolla.

Naisten Pankin Kävele Naiselle Ammatti -kampanja kutsuu jälleen kävelemään naisyrittäjyyden ja tasa-arvoisemman maailman puolesta.

 

Tänä vuonna naiset tarvitsevat tukea kenties enemmän kuin koskaan aikaisemmin, sillä koronapandemian seuraukset koetaan raskaimmin köyhimmissä maissa.

Viime vuonna kävelyt eri puolilla Suomea ja Aurinkorannikolla keräsivät huimat 60.000 euroa eli avasivat 2.000 naiselle mahdollisuuden ammattiin. Kampanjalla tuetaan naisten toimeentuloa ja yrittäjyyttä Afrikassa, Aasiassa ja Lähi-idässä. Ammatti ja oma pienyritys tuovat naiselle turvaa ja tasa-arvoa.

Fuengirolassa kävelijät kokoontuvat sunnuntaina 31.10. entisellä Rafaelin aukiolla (Plaza de Pedro Cuevas) klo 12. Alkuun lämmitellään paikat kevyellä jumpalla personal trainer Riinan johdolla, ja sitten reippaillaan sopivan pituinen lenkki. Mukaan voi ilmoittautua Naisten Pankin sivun kautta: https://www.naistenpankki.fi/kavele-naiselle-ammatti-2021-ilmoittaudu/. Samalla voi tehdä vapaaehtoisen lahjoituksen Naisten Pankille. Lahjoittaa voi myös MobilePaylla suomalaisesta numerosta numeroon 41109, KNA. Paikan päällä ei oteta lahjoituksia.

Tervetuloa kävelemään maailman naisten rinnalla!

Mitä pidit jutusta?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Kolumnit

Fillarimummo

Julkkikseksi pääseminen tai päätyminen on monisyinen asia. Joku saattaa käyttää läjäpäin...

Remontteja joka paikassa

Elämme remonttien keskellä. Henkilökohtaisten asunto- ja elämäntaparemonttien ohella koko yhteiskuntamme järjestäytyy...

Malttia

  Tuli, oli ja meni. Vielä muutama viikko sitten hyvästeltiin Covid-19...

Viikon kysymys

Kuunteletko joululauluja?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa