Uutiset

Naapuri kertoo – kuolleiden suomalaisten huumeiden käyttö oli päivittäistä

Tästä rakennuksesta Las Lagunasissa löytyi eilen kaksi kuollutta suomalaista. (kuva Miia Paukkunen)

Mijasin Las Lagunaksessa sijaitsevasta kerrostaloasunnosta löydettiin eilen kaksi kuollutta suuomalaista. Poliisin mukaan kuolemiin liittyvät huumeet tavalla toisella. Naapuriasunnossa asuva kertoo huumeiden käytön olleen asunnossa päivittäistä.

Mijasin Las Lagunaksessa sijaitsevasta kerrostaloasunnosta löydettiin eilen kaksi kuollutta suomalaista. Poliisin mukaan kuolemiin liittyvät huumeet tavalla tai toisella. Naapuriasunnossa asuva kertoo huumeiden käytön olleen asunnossa päivittäistä.

-Tapasin aamulla tuttavani, joka asuu kyseisen asunnon yläpuolella. Hän sanoi haistaneensa mädän tuoksun rappukäytävässä jo monta päivää. Eilen hän oli jutellut talon siivoojan kanssa, joka oli heti ollut sitä mieltä, että kyse on ihmisruumiin hajusta. He soittivat poliisille ja sitä kautta asia alkoi purkaantua, kertoo naapuritalossa asuva Miia Paukkunen.

Fuengirola TV oli myös kuvaamassa murheen taloa.

Kuolleiden asunnossa on noin kuusi kuukautta asunut nuori suomalaispariskunta. Molemmat tunnisti helposti rastatukasta.
-Tuttavani kertoi olleensa huolestunut näiden nuorten toiminnasta jo aiemmin. Erilaisten huumeiden käyttö oli ilmeisen jatkuvaa, pariskunta kulki sekavassa tilassa aamusta iltaan. Heillä oli käytössään auto ja tuttavani sanoi olleensa erityisen peloissaan heidän autoilustaan, koska he tarttuivat usein rattiin selvästi huumeiden vaikutuksen alaisina.

Naapuri kertoi myös, että pariskunnan naisella oli kipsi jalassaan ja liikkui kainalosauvojen avulla.

Viereisessä talossa asuva Paukkunen kertoo, että kyseisellä alueella ei juurikaan näe suomalaisia.
-Itseni lisäksi tässä kulmilla asui pari tuttua suomalaista, mutta hekin muuttivat viime syksynä pois. Jokin aika sitten näin nuoren suomalaispariskunnan lähikaupassa, luulen että kyse oli juuri tästä pariskunnasta. Myös mieheni kertoi nähneensä pari suomalaista pössyttelemässä jotakin viereisellä pellolla.

Espanjalaismedioiden mukaan poliisi on kertonut, että asunnosta löytyi kuolleena 26 vuotias nainen ja 34 vuotias mies. Ilmeisesti mies ei ole naisen poikaystävä.  Varsinaista kuolinsyytä ei ole kerrottu, sen uskotaan jotenkin liittyvän huumeisiin. Asunnosta on löytynyt verta, joten väkivaltaa ei ole suljettu pois. Asunnon omistaa suomalainen, joka ei asu Espanjassa.

Antti Pekkarinen

Kolumnit

Pääkirjoitus

Kännissä rattiin

Tällä viikolla julkistettiin tutkimus, jonka mukaan suomalaiset suhtautuvat rattijuopumukseen muihin eurooppalaisiin...
Marjatta Jabe

Muistoja menneestä

Stadilaiset viettivät 10-vuotisjuhliaan. Avajaisissa muistelin omaa nuoruuttani. Vapun jälkeisenä päivänä 1945...

Viikon kysymys

Kumpi kiinnostaa enemmän?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa

Varaa saunavuoro: (+34) 646 111 203