Blogi

Myrkyn vihreää!

Vihreä väri on aina liitetty luontoon ja positiiviseen ilmentymiseen. Kansan mielestä vihreän värisävyissä on eroja edellä mainittuihin asioihin. Vihreästä onkin löytynyt yhteys myrkkyyn. Yleisesti käytetään myrkynvihreä nimeä väriskaalan tummasta päästä. Myrkyn ja lääkkeen ero onkin vaan annostelussa.

Suomessa, ja miksei muuallakin vihreät on liukunut pahasti sinne myrkkyyn päin, ja myrkyn vaikutukset kyllä tunnetaan: sairastuminen tai kuolema. Liika vihreys voi jopa lamaannuttaa koko Suomen, siihen suuntaan ollaan menossa.

Itsellenikin liian paljon vihreää aiheuttaa tukoksia jollen käytä lääkitystä. Suomen liike-elämässä ja teollisuudessa tarvitaan toiminnan korjauksia maan terveyden takaamiseksi ja heidän toiminnan turvaamiseksi, siitä ei päästä mihinkään. Nyt on vain se tilanne annostelun suhteen, että potilaalle käy huonosti. Annettavilla annoksilla yritetään parantaa koko maailma. Ei saisi heittää lasta pesuveden mukana!

On myös silmänlumetta vaatia polttoaineeseen bioöljyä sekaan, kun toisaalla tuhotaan sademetsiä sen tuottamiseksi (palmuöljy).

Kotimainen turve on myös puhuttanut paljon. Liian raaka vähentäminen ja tuotannon lopettaminen on typerää, koska samalla joudutaan tuomaan haketta ulkoa ja monen muun mahdollisuuden puuta joudutaan käyttämään sen tilalla.

On laskettu tämän vihreiden masinoiman liian nopean alasvedon tuottavan lähes miljardin tappiot yrittäjille. Meidän ei pitäisi näissä asioissa mennä omaa nenää pidemmälle kuin teknologian kehittämisessä. Kyllä näitä esimerkkejä löytyy vaikka kuinka, niin kuin se sähköauto… Ei siitä nyt kuitenkaan enempää, kun tila loppuu.

Vesa Uusi-Kilponen

Mitä pidit jutusta?
+1
57
+1
1
+1
0
+1
2
+1
0
+1
10

Kolumnit

Viikon kysymys

Mitä suunnitelmia sinulla on juhannukseksi?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa