Koronaseuranta Uutiset

Moreno lupasi apua Andalusian pienyrittäjille

Andalusian presidentti Juanma Moreno puhui sunnuntaina Málagassa ja kertoi suunnitteilla olevasta ”Espanjan suurimmasta” apupaketista pienyrittäjille.

Juanma Moreno pyrki sunnuntaina valamaan uskoa jättimäisissä vaikeuksissa olevan hotelli- ja kaupanalan pieniin ja keskisuuriin yrityksiin. Moreno lupasi, että aluehallituksella on työn alla pienyrittäjien ja yksityisten elinkeinonharjoittajien (autónomo) avuksi laaja tulipaketti. Moreno ei kertonut tarkempia summia, mutta hänen mukaansa paketti on ”suurin minkä yksikään itsehallintoalue on toistaiseksi tuonut pöytään”.

Tukipaketilla on tarkoitus kompensoida haittoja, jotka pandemian vuoksi tehdyt toimintarajoitukset ja -kiellot ovat aiheuttaneet. Moreno myönsi, että vaikka paketti olisi kuinka laaja, ei se millään riitä ratkaisemaan kymmenien tuhansien koronapandemiasta kärsineiden talousongelmia, mutta hän sanoi luottavansa, että se antaa riittävästi lisähappea tilanteen kestämiseksi.

Moreno arvioi, että tukipaketti päästään esittelemään tarkemmin noin kahdeksan – kymmenen päivän kuluessa – toisin sanoen ensi viikolla. Tällä hetkellä paketin sisältö on liittojen hiottavana.

Mitä pidit jutusta?
+1
65
+1
3
+1
0
+1
5
+1
0
+1
8

Kolumnit

Viikon kysymys

Jos kuntavaalit pidettäisiin nyt, minkä puolueen ehdokasta äänestäisit?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa