Yritysuutiset

Monipuolinen terveysviikko Centro Finlandiassa

Petri Oksman kertoi maanantaina silmäkirurgiasta, terveysviikko jatkuu päivittäin lauantaihin saakka.

 

Sol Eyes klinikka, joka on nykyisin monipuolinen lääkäriasema, järjestää ravintola Kukossa terveysviikon 10.2. – 15.2. eli ensi viikolla.

Terveysviikolla luennoidaan päivittäin. Maanantaina ja tiistaina kyseessä on iltaluento klo 18:00 – 20:00 ja keskiviikko – perjantai aamupalaluento klo 10:00 – 12:00.

Luennoitsijoina toimivat aina eri päivinä oman alansa suvereenit huippuosaajat Sol Eyes klinikalta; Professori, verisuonikirurgian erikoislääkäri Juha-Pekka Salenius, LT, dosentti, plastiikkakirurgi Minna Kääriäinen, LT, traumatologian- ja ortopedian erikoislääkäri Jarmo Toivanen, LT, traumatologian- ja ortopedian erikoislääkäri Janne Sarimo, silmälääkäri, silmäkirurgi Petri Oksman, silmälääkäri Erja Oksman, Optikko Anssi Hakala sekä naistentautien- ja synnytysten erikoislääkäri, gynekologi Jan Appelberg.

Tapahtumissa sinulla on mahdollisuus kuulla mielenkiintoisia luentoja, mutta myös esittää luennoitsijoille kysymyksiä sekä kohdata heidät luentojen jälkeen.

Lauantaina 10:00 – 12:00 luentoja ei ole, mutta luennoitsijoita saapuu paikalle esittäytymään ja keskustelemaan ihmisten kanssa.

Sol Eyes klinikka tarjoaa iltaluennoilla kahvin/viinin/pienen oluen ja aamuluennoilla aamiaisen!

Mitä pidit jutusta?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Kolumnit

Pääkirjoitus

Kenen siivellä?

Finnair ilmoitti viikko sitten vähentävänsä lentovuorojaan entisestään lokakuusta alkaen. Ikävästi leikkaukset...

Viikon kysymys

Jos kunnallisvaalit pidettäisiin nyt, minkä puolueen ehdokasta äänestäisit?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa