Yritysuutiset

Monipuolinen terveysviikko Centro Finlandiassa

Petri Oksman kertoi maanantaina silmäkirurgiasta, terveysviikko jatkuu päivittäin lauantaihin saakka.

 

Sol Eyes klinikka, joka on nykyisin monipuolinen lääkäriasema, järjestää ravintola Kukossa terveysviikon 10.2. – 15.2. eli ensi viikolla.

Terveysviikolla luennoidaan päivittäin. Maanantaina ja tiistaina kyseessä on iltaluento klo 18:00 – 20:00 ja keskiviikko – perjantai aamupalaluento klo 10:00 – 12:00.

Luennoitsijoina toimivat aina eri päivinä oman alansa suvereenit huippuosaajat Sol Eyes klinikalta; Professori, verisuonikirurgian erikoislääkäri Juha-Pekka Salenius, LT, dosentti, plastiikkakirurgi Minna Kääriäinen, LT, traumatologian- ja ortopedian erikoislääkäri Jarmo Toivanen, LT, traumatologian- ja ortopedian erikoislääkäri Janne Sarimo, silmälääkäri, silmäkirurgi Petri Oksman, silmälääkäri Erja Oksman, Optikko Anssi Hakala sekä naistentautien- ja synnytysten erikoislääkäri, gynekologi Jan Appelberg.

Tapahtumissa sinulla on mahdollisuus kuulla mielenkiintoisia luentoja, mutta myös esittää luennoitsijoille kysymyksiä sekä kohdata heidät luentojen jälkeen.

Lauantaina 10:00 – 12:00 luentoja ei ole, mutta luennoitsijoita saapuu paikalle esittäytymään ja keskustelemaan ihmisten kanssa.

Sol Eyes klinikka tarjoaa iltaluennoilla kahvin/viinin/pienen oluen ja aamuluennoilla aamiaisen!

Mitä pidit jutusta?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Kolumnit

Viikon kysymys

Missä mallissa ovat kesälomasuunnitelmasi?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa