Ajankohtaista

Mölkyn ja petankin harrastajat liittyivät ADSL yhdistykseen

Fuengirolan mölkyn ja petankin harrastajat ovat liittyneet mukaan paikallisen ADSL:n, eli Asociacion Discapasitados Sin Limitesin toimintaan.

 

Fuengirolassa 2015 perustettu ADSL eli Asociacion Discapasitados Sin Limites auttaa liikuntarajoitteisia ja järjestää yhdistyksen jäsenille erilaista toimintaa. Yhdistys vuokraa myös apuvälineitä, niin jäsenille kuin muillekin tarvitseville, kannustushintaan. Jäseniä on tällä hetkellä noin 70, mutta uusia jäseniä on tulossa toista sataa, kun mölkyn ja petankin harrastajat liittyvät yhdistyksen toimintaan. Yhdistyksen periaatteena on voittoa tuottamaton toiminta.

Mölkyn ja petankin harrastajilla on Fuengirolassa omat kerhonsa, La Liga de Mölkky ja Petanca Club Fuengirola, jotka eivät ole yhdistyksiä, vaan ovat toimineet vapaamuotoisesti, järjestäen keväällä ja syksyllä liigat joukkueille ja myös useita turnauksia ympäri vuoden Fuengirolassa.

Harrastajamäärät ovat lisääntyneet jatkuvasti ja toiminta vaatii tulevaisuudessa enemmän voimaa ja harrastusmahdollisuuksien turvaamista. Molemmat kerhot ovat nyt liittyneet ADSL yhdistykseen omiksi kerhoikseen, vahvistaen ADSL:n toimintaa. Tavoitteena on myös paremmat mahdollisuudet vaikuttaa kaupungille päin kenttä- ym. asioissa tulevaisuudessa.

Petankin harrastajia on Fuengirolassa arviolta noin 300-400 ja mölkyn pelaajia noin 150.

ADSL:n toiminnasta ja harrastuskerhoista voi tiedustella:

ADSL puheenjohtaja Nina Tarilo +358504657524

La Liga de Mölkky Antero Toivola +358405916006

Petanca Club Fuengirola Tero Hannula +358400417378

Antero Toivola

Mitä pidit jutusta?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Kolumnit

Viikon kysymys

Kumpaa grillaat mieluummin?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa