Uutiset

Miljonääriäiti selvisi ilman tuomiota

Fuengirola.fi lehti seurasi Miljonääriäidit sarjan kuvauksia paikan päällä. Kuva on syksyllä 2010 ilmestyneestä lehtiartikkelista.

Miljonääriäidit oli vuoden 2010 kohutuin tv-sarja Suomessa. Kohu ei liittynyt niinkään itse ohjelmaan, vaan sen päähenkilöiden tekemisiin ohjelman ulkopuolella. Sarjaa kuvattiin Aurinkorannikolla lähinnä Marbellassa.

 

 

Huoniota herätti esimerkiksi Maria Alasen punainen Ferrari. Sen oletettiin kuuluvan Marian aviomiehelle, joka kuoli elokuussa 2010 väkivaltaisesti ja epäselvissä olosuhteissa Helsingin Katajanokalla. Poliisi tutki juttua henkirikoksena, mutta juttu on edelleen selvittämättä.

Miehen kuoltua Maria Alanen otti auton omavaltaisesti hallintaansa ja myi sen myöhemmin. Asiaa on tutkittu kavalluksena viimeiset yhdeksän vuotta. Nyt oikeus on tehnyt asiassa päätöksensä. Alasen todettiin syyllistyneen kavallukseen, mutta häntä ei tuomittu rikoksesta, koska asian tutkinta ja julkisuudessa vatvominen oli kestänyt niin pitkään.

Korvauksia hän joutuu kuolinpesälle maksamaan 18.000€ korkoineen, lisäksi hän joutuu maksamaan useiden tuhansien oikeudenkäyntikulut.

Mitä pidit jutusta?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Kolumnit

Viikon kysymys

Missä mallissa ovat kesälomasuunnitelmasi?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa