Uutiset

Mijas haluaa nostaa profiiliaan golfilla

Mijasin kaupunki ja yrittäjät pyrkivät lisäämään kaupungin vetovoimaa paikallisten ja matkailijoiden silmissä Málagan yliopistossa laaditulla markkinointisuunnitelmalla.

 

Ennen pandemian alkua yksi Mijasin ehdottomista matkailuvalteista, ja myös suurista elinkeinoista, oli golf. Tähänkin pandemia löi valtavan kolhun, mutta nyt Mijas haluaa jälleen nostaa päätään golfkaupunkina.

Mijasin turismista vastaava edustaja José Carlos Martín ja urheiluasioista vastaava Andrés Ruiz tapasivat Mijasin golfkenttien omistajat kokouksessa, jossa otettiin ensimmäiset askeleet uuden markkinointisuunnitelman käyttöönotossa. Málagan yliopistossa laaditun markkinointisuunnitelman nimi on ”Plan de Marketing para el Golf en Mijas”.

Suunnitelman ensimmäisenä tavoitteena on elvyttää Mijas golfkohteena markkinoimalla sitä paikallisille asukkaille. Tämän lisäksi projektilla on neljä muuta tavoitetta: julkisen ja yksityisen sektorin yhteistyön kehittäminen, kaupungin imagon vahvistaminen golfkohteena, golfkenttien yhteisen markkinointikanavan käyttöönotto ja lajin kausisidonnaisuuden vähentäminen.

Lähde: Sur

Mitä pidit jutusta?
+1
22
+1
1
+1
1
+1
2
+1
0
+1
0

Kolumnit

Kimmo Sahlman

Solidaarisuutta

  Äärioikeistolainen Vox-puolue on sotajalalla siirtolaisia vastaan. Olen nähnyt myös siirtolaisuuden...

Viikon kysymys

Mitä grillaat mieluiten?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa