torstai, maalis 28, 2024

Miika Suntinen pistepörssin johtoon!

Fuengirola Lionsin taipui viime viikonloppuna Liga Surissa Hockey Club Aguilasille 5–9 .

Fuengirola Lions koki kauden toisen tappionsa viime viikonloppuna Murciassa pelatussa Liga Surissa, kun se hävisi päivän ensimmäisessä ottelussa Hockey Club Aguilasille 5–9.

Se ei kuitenkaan estänyt Miika Suntista nousemasta pistepörssin johtoon. Suntinen teki lauantaina kuusi maalia ja antoi neljä syöttöä.

Suntisella on nyt koossa 18 (15+5) pistettä ja vain kahden pisteen päässä hänestä, neljäntenä, on Alex Hughes. Suntinen on maalipörssin toinen ja syöttöpisteissä ykköspaikkaa pitää Fuengirolan Rubén Fuente kahdeksalla (1+8) pisteellä.

– Meillä olisi pistepörssissä varma kaksoisjohto, jos Suntinen ja Hughes olisivat pelanneet kaikki seitsemän ottelua, muistuttaa joukkueenjohtaja Jari Nyman.

- Mainos -

Suntinen ja Hughes ovat olleet mukava vain viidessä pelissä.

Kuuma ottelu

Lionsin pakka alkoi mennä sekaisin toisen jakson alussa, kun Alguilasin puolustaja kampitti suomalaisjoukkueen kapteenin Carlos Palafoxin. Tuomari näki asian toisin ja kaiken lisäksi hän puhalsi jäähyn Fuentelle.

Espanjalaispuolustaja ei hyväksynyt ratkaisua ja protestoi itsensä pelirangaistuksen arvoisesti suihkuun.

Alguilasin pelaajat jatkoivat Leijonien ärsyttämistä. Ajassa 26.35 he onnistuivat rikkomaan Lionsin tehokaksikon Suntisen ja Hughesin.

Tunteet kuumenivat, kun Hughes nostettiin kovalla taklauksella laitaa vasten. Suukopun aikana Aguilasin Pedro Molina veti Hughesin kypärästä maahan. Hughes nousi pystyyn ja heitti hanskat kädestään.

Hughes sai teostaan ottelurangaistuksen, jonka takia hän ei päässyt kentälle illan toisessa ottelussa. Molina selvisi pelirangaistuksella.

– Edellisessä ottelussa he yrittivät ärsyttää minua. Mutta olen jo tottunut siihen, että vastusta merkkaa minut ja toinen äijä on koko ajan kintereillä, Suntinen totesi.

- Mainos -

Ottelua jatkui tilanteesta 4–4, mutta Lionsin peli oli pelattu. Ensin Manuel Carreras yllätti Tommi Sjelvgrenin ja José Lajarin viimeisteli kypärätempulla loppunumeroiksi 9–5. Sjelvgren sai tarpeeksi ja viimeiseksi vajaaksi viideksi minuutiksi maaliin luisteli Petri Rantanen.

Leijonat putosi kolmanneksi

Päivän toisessa ottelussa Lions ei antanut Tiburones de Cartagenalle mitään mahdollisuutta. Ottelu päättyi Leijonille 11–1.

Suntinen teki päivän toisen kypärätemppunsa ja antoi vielä neljä syöttöä. Päivän saldo komeat 6+4. Myös Sjelvgren kokosi itsensä ja piti ensimmäisessä erässä maalinsa puhtaana. Rantanen sai pelata toisen jakson.

Hughesin korvasi hänen kanssaan samassa joukkueessa jo briteissä pelannut Sam Bould. Bould teki myös yhden maalin.

Aguilas nousi maalieron turvin sarjan johtoon, toisena on Roller Murcia ja kolmantena Lions. Kaikilla joukkueilla on kasassa 15 pistettä.