Viihde

Metsäjätti leffan uusintanäytös Fuengirolassa

 Fuengirola.fi | Aurinkorannikon uutiset

Leffan päähenkilöä Pasia näyttelee Jussi Vatanen. Tärkeä sivurooli on päähenkilön vaimolla Lindalla, jota näyttelee Sara Soulié.

Metsäjätti elokuva on herättänyt paljon keskustelua ja mielenkiintoa. Leffa näytettiin Fuengirolassa viime sunnuntaina, kiinnostusta oli niin paljon, että perjantaina leffasta esitetään toinen näytös.

Metsäjätti – elokuva tehtaan alasajosta

Miika Nousiaisen samanimiseen menestysromaaniin perustuva Metsäjätti-elokuva (2020) on todentuntuinen kuvaus suomalaisen teollisuuden alasajosta globaalin kapitalismin logiikalla. Samalla se on tarina duunaritaustaisen uraohjuksen Pasin (Jussi Vatanen) paluusta juurilleen puunjalostusteollisuudesta riippuvaiseen Törmälän kylään.

Pasi on kauppakorkeakoulun jälkeen päätynyt metsäyhtiö Metsäjätin palvelukseen. Yhtiö omistaa Törmälän kylän vaneritehtaan ja Pasi saa tehtäväkseen tehostaa tehtaan toimintaa, eli valmistella irtisanomiset. Ylennystä havitteleva Pasi haluaa hoitaa homman kunnolla.

Asiat mutkistuvat, kun Pasi kohtaa tehtaalla lapsuudenystävänsä Jannen (Hannes Suominen). Ennen kuin tehtaan kohtalo on selvillä, kuunnellaan metallia, tehdään politiikkaa, punnitaan ystävyys ja kohdataan menneisyys. Pasi ehtii perustaa perheenkin Lindan (Sara Soulié) kanssa.

  Fuengirola.fi | Aurinkorannikon uutiset
Jussi Vatanen on roolistaan ehdolla vuoden 2021 parhaan miespääosan Jussi-palkintoon.

Elokuva näytetään ravintola Kukossa perjantaina 9.4. Näytöksen gourmet -ruokineen ja huippuviineineen tarjoaa Woolbed. Leffaillasta muodostuu kokonaisvaltainen nautinto.  Sinun täytyy ilmoittautua etukäteen ja saapua paikalle klo 17.30. Tilaisuuden aluksi huippuvalmentaja Juha Flinck pitää mielenkiintoisen terveysluennon unen merkityksestä. Luennon jälkeen nautitaan 3-ruokalajin ateria huippuviinien kera ja sitten katsotaan Metsäjätti elokuva. Vain 30 ensiksi ilmoittautunutta mahtuu mukaan.

Voit ilmoittautua soittamalla numeroon +34 647 903 454 tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen [email protected]

Mitä pidit jutusta?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Kolumnit

Malttia

  Tuli, oli ja meni. Vielä muutama viikko sitten hyvästeltiin Covid-19...

Normaalia kohti

Lähes nollasta lähdettiin. Nyt ollaan jo samalla pelikentällä normaalivuosien kanssa. Pientä...

Viikon kysymys

Mitä mieltä olet koronapassista?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa