Ajankohtaista Viihde

Marenostrumissa juhlitaan kevennetysti

Tänä vuonna Marenostrumissa juhlitaan tavallista väljemmin. (Kuva: Marenostrumin facebook)

Viime vuosina yhdeksi Aurinkorannikon suurimmista kesätapahtumien sarjoista kasvanut Marenostrum juhlitaan Fuengirolassa tänäkin vuonna. Olosuhteista johtuen kevennettynä ja turvallisena versiona.

 

Siinä missä viime kesän Marenostrum-konserteissa katsomot ja kenttäpaikat velloivat tuhansista juhlijoista täynnä, tänä vuonna elävästä musiikista nautitaan hillitymmin.

Viime kesänä Marenostrumissa nähtiin muun muassa Rod Stewartin, Bob Dylanin, Jennifer Lopezin, Scorpionsin ja Rainbow’n kaltaisia maailmantähtiä. Tänä vuonna tahdin piti jatkua samanlaisena. Esimerkiksi Lenny Kravitz ja Marc Anthony oli jo buukattu tämän kesän esiintyjälistalle, mutta sitten tuli korona ja muutti kaiken.

Vuoden 2020 Marenostrumin megatähtien konsertteja, kuten edellä mainittujen herrojen, on jo siirretty ensi kesälle. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, etteikö elävä musiikki soisi Sohailin linnalla myös tänä vuonna.

Tämän vuoden tapahtuma viedään läpi teemalla Marenostrum Fuengirola – Edición Limitada. Kirkkaimmat maailmantähdet eivät tällä kertaa nouse lauteille, mutta niiden sijaan nähdään laadukkaita espanjalaisartisteja laajalla kirjolla.

Myös juhla-alue on kokenut muutoksia. Tapahtuman päälava on nyt Sohailin linnan sisäpihalla, missä turvallisuusnäkökohdista voidaan huolehtia parhaiten. Linnan viereen on rakennettu suuri terassi, jossa turvaetäisyydet ovat viihtyvyyden ohella pääosassa. Terassilla voi mukavasti nautiskella elävästä musiikista, virvokkeista, sopivan kokoisesta ystäväjoukosta ja Andalusian vertaansa vailla olevista kesäilloista.

Uusittuun juhla-alueeseen ja tämänvuotiseen tarjontaan voi tutustua tarkemmin osoitteessa marenostrumfuengirola.com

Mitä pidit jutusta?
+1
25
+1
2
+1
0
+1
6
+1
0
+1
1

Kolumnit

Pääkirjoitus

Herätään henkiin

  Seitsämän kuukautta sitten Espanjassa otettiin käyttöön poikkeustilalait. Poikkeustila julistettiin perjantaina...

Viikon kysymys

Mikä maa on mielestäsi hoitanut koronakriisiä parhaiten?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa