Marenostrum tulee, oletko valmis?

Kuumat kesäpäivät, lämpimät yöt ja maailmanluokan viihdetarjonta poikkeuksellisen upealla tapahtuma-alueella. Niistä on tehty Fuengirolan Marenostrumin kesä.

Marenostrum on nimi sekä juhla-alueelle että tapahtumien kokonaisuudelle Sohailin linnassa ja sen välittömässä läheisyydessä, kirjaimellisesti aivan Välimeren aaltojen vieressä.

Marenostrumista on viimeisen kuuden vuoden aikana kasvanut yksi koko Espanjan merkittävimmistä festivaaleista. Festarialueen upean sijainnin lisäksi Marenostrumin valtteja on mm. se, että tapahtumat eivät rajoitu yhteen viikonloppuun tai edes viikkoon, vaan tähtiä läheltä ja kaukaa kapuaa alueen lavoille tasaisena virtana koko kesäkauden.

Marenostrumin vahvuuksiin lukeutuu myös se, että tarjontaa on hyvin monenkirjavasti. On lastenkonsertteja, koko perheen teematapahtumia, poppia, elektronista musiikkia, rockia, komediaa, jne.

Tämän kesän nimissä Marenostrumin ovat jo ottaneet haltuunsa mm. koomikko Ángel Martín ja pop-hurmuri, Málagan oma poika Pablo Alborán.

Marenostrum on kuitenkin kuin hyvä moukarinheittosuoritus: vauhti kiihtyy koko ajan. Muun muassa tällaisia herkkuja on tänä kesänä vielä tarjolla:

POP

Robbie Williams. Showmies jumalan armosta on eittämättä koko kesän 2023 suurin nimi Marenostrumissa, miehen meriittejä lienee turha alkaa listata. Suuren maailman lavashow’lla ryyditetty hittiputki tarjoillaan torstaina 15. kesäkuuta. Mr. Williams, You may entertain us!

Gloria Trevi. Meksikolainen pop-diiva on julkaissut kaikkiaan 13 albumia, joita on myyty yhteensä kymmeniä miljoonia kappaleita. Gloria Trevi nousee lavalle torstaina 27. heinäkuuta.

UB40. Työvoimatoimiston kaavakkeesta nimensä napannut englantilainen UB40 on keinutellut kansaa reggaen ja popin sulavalla fuusiolla jo vuodesta 1978. Red Red Wine, Can’t Help Falling in Love, Kingston Town ja lukuisat muut hitit takaavat täydellisen kesäillan sunnuntaina 30. heinäkuuta.

ROCK

Manuel Carrasco. Huelvasta mm. Operación Triunfo -laulukilpailun kautta Espanjan musiikkitaivaalle ponnistanut Carrasco on ehtinyt julkaista jo 10 studioalbumia, joista viisi on noussut Espanjan listaykköseksi, ja platinakiekkojakin löytyy seinältä riittävästi. Carrasco nousee Marenostrumin värivaloihin lauantaina 19. elokuuta.

Hombres G. Madridista kotoisin oleva Hombres G on osa espanjalaisen rockin peruskalliota. Tästä käyköön osoituksena jo se, että yhtye saapuu Fuengirolaan 40-vuotis juhlakiertueellaan. Stratocasterit ja Les Paulit ovat tanassa lauantaina 15. heinäkuuta.

LATINO

Alejandro Fernández. Mariachi-meinigillä uransa aloitellut meksikolainen Fernández on yksi maansa suurimmista tähdistä, myös oman maansa ulkopuolella. Sittemmin tulkinta on laajentunut myös popin ja lattaripoljennon pariin, ja siinä sivussa levyjä on käynyt kaupaksi yli 20 miljoonaa kappaletta. Sombrero viritellään kutreille keskiviikkona 21. kesäkuuta.

Tini. Vasta 25-vuotias argentiinalainen Tini Stoessel – tai lyhyemmin Tini – on noussut kotimaassaan jo supertähdeksi. Monilahjakkuus on tehnyt menestyksekästä uraa niin laulajana, lauluntekijänä, näyttelijänä kuin tanssijanakin. Marenostrumissa Tini nähdään sunnuntaina 2. heinäkuuta.

HUUMORI

Martita de Graná. Nimensä mukaisesti Granadasta kotoisin oleva Martita de Graná on noussut nopeasti yhdeksi Espanjan suosituimmista koomikoista mm. sosiaalisen median kautta. Naurujänteitä venytellään Marenostrumissa perjantaina 9. kesäkuuta.

Juan Dávila. Madridista kotoisin oleva näyttelijä ja koomikko Dávila edusti aiemmin lain kouraa, toimien poliisina vuoteen 2012 asti. Sen jälkeen pamppu vaihtui mikrofoniin ja kaikilla on ollut sittemmin hauskempaa. Dávila esiintyy Marenostrumissa perjantaina 28. heinäkuuta.

Lisätietoja, koko ohjelma, linkit lippuostoksille jne. löytyy tapahtuman nettisivulta marenostrumfuengirola.com.

Jaa artikkeli:

Artikkelin kirjoittaja

Janne Leipijärvi
Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mistä tulee maailman parhaat viinit?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...