Asuminen Uutiset

Marbellassa myytiin hulppea huvila

Aivan hetkessä eivät tämän hintaluokan asunnot käy kaupaksi. Nyt myyty luksushuvila on ollut myynnissä syyskuusta 2019.

Marbellan asuntomarkkinoilla on tehty noin 40 miljoonan euron talokaupat.

 

Marbella on jälleen osoittanut olevansa Espanjan ykkönen, mitä luksusasuntojen hintoihin tulee. Loisto asuntoja välittävä Drumelia Real Estate on kertonut myyneensä Sierra Blancan alueelta Marbellasta huvilan hieman alle 40 miljoonan euron hintaan. Kauppasumma on muutaman viime vuoden suurin koko Málagan provinssissa.

Lehtitietojen mukaan kaupan kohteessa on muun muassa 10 makuuhuonetta, 13 kylpyhuonetta, kaksi keittiötä ja ruokasali, sekä ns. ääretön uima-allas. Rakenteissa ja viimeistelyssä ei ole materiaaleissa kitsasteltu, vaan marmoria ja muuta luksusta henkivää riittää joka lähtöön.

Materiaalien ohella hintaa kertyy sijainnista ja maisemista. Unohtamatta neliöitä. Huvilaan kuuluu 3.000 neliömetriä rakennettuja tiloja 6.000 neliömetrin tontilla.

Kaupan osapuolista ei ole julkisuuteen paljoa kerrottu. Sen verran kuitenkin tiedetään, että huvilan uusi omistaja on hankkinut kohteen kakkosasunnokseen. Myyjä puolestaan aiko jäädä edelleen Marbellaan asumaan, uuteen, pian valmistuvaan taloon.

Mitä pidit jutusta?
+1
64
+1
5
+1
5
+1
12
+1
4
+1
9

Kolumnit

Kimmo Sahlman

Solidaarisuutta

  Äärioikeistolainen Vox-puolue on sotajalalla siirtolaisia vastaan. Olen nähnyt myös siirtolaisuuden...

Viikon kysymys

Mitä grillaat mieluiten?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa