Koronaseuranta Uutiset

Málagan koronatilanne näyttää lupaavalta

Málagan provinssissa viime päivien lukemat koronaviruksen suhteen ovat antaneet syytä optimismiin. Tämä siitä huolimatta, että taistelu virusta vastaan on vielä pahasti kesken.

 

Tiistaina julkistetut, maanantai-iltana päivitetyt koronalukemat kertoivat, että Andalusian itsehallintoalueella on nyt 8.767 todettua koronatartuntaa. Andalusian sisällä Málagan provinssissa on edelleen eniten tartuntoja. Tarkempi katsaus Málagan lukuihin paljastaa, että tilanne on pikkuhiljaa paranemassa.

Provinssissamme on nyt 1.932 todettua tartuntaa. Se on vain 16 enemmän kuin vuorokautta aiemmin. Samaan aikaan covid-19 -taudista on Málagan provinssissa parantunut 31 potilasta, mikä nostaa provinssin parantuneiden määrän 289:ään. Tämä on ensimmäinen kerta koko pandemian aikana, kun Málagassa on vuorokaudessa enemmän parantuneita kuin sairastuneita.

Jos lukuja katsoo prosentuaalisina, näkyy positiivinen suunta vielä selvemmin. Kuudentoista tartunnan lisäys merkitse 0.83% nousua. Parantuneiden määrässä 31 lisäys on prosentteina peräti 12,01.

Lisää hyviä uutisia saatiin tehohoitoa tarvitsevien potilaiden suhteen. Heitä oli Málagan provinssissa tullut vuorokaudessa vain yksi lisää. Nimenomaan tehohoitopaikkojen riittävyys on ollut yksi suurimpia huolenaiheita koko pandemian ajan. Vaikka sen suhteen painetta on edelleen olemassa, niin ainakin tällä hetkellä tuon paineen kasvu on pysähtynyt.

Hallituksen rajut toimet näyttävät siis vihdoin tuottavan tuloksia. Silti on hyvä muistaa, että tilanne voi kääntyä nopeasti jälleen huonommaksi, jos viruksen leviämistä hidastavista toimista aletaan tinkiä liian nopeasti.

Mitä pidit jutusta?
+1
295
+1
23
+1
2
+1
5
+1
1
+1
5

Kolumnit

Pääkirjoitus

Kenen siivellä?

Finnair ilmoitti viikko sitten vähentävänsä lentovuorojaan entisestään lokakuusta alkaen. Ikävästi leikkaukset...

Viikon kysymys

Jos kunnallisvaalit pidettäisiin nyt, minkä puolueen ehdokasta äänestäisit?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa