Koronaseuranta Uutiset

Maarit Peltomaalle tuli kiire Suomeen

Näyttelijä Maarit Peltomaa tuli yhdessä Juha Veijosen kanssa Aurinkorannikolle esiintymismatkalle. Koronavirus perui kaksi kolmesta sovitusta keikasta, nyt hänellä on huoli, miten päästä takaisin Suomeen.

-Täällä kuulee koko ajan huhuja ilmatilan tai rajojen sulkemisesta. Minulla on lento varattuna keskiviikoksi, mutta ajattelin yrittää päästä lähtemään jo aiemmin, Peltomaa kertoo.

Kaikki suorat lennot Suomeen ovat täynnä, joten erilaisia soveltavia pomppulentoja täytyy etsiä.
-Sain buukattua sellaiset lennot, että lähden huomisiltana Madridiin ja lennän sieltä tiistaiaamuna Tukholmaan. Tukholmasta yritän mennä laivalla Suomeen, mikäli ne vielä kulkevat.

Peltomaan matkasta tulee väkisin pitkä. Tukholmassa hän on aikaisintaan tiistaina iltapäivällä. Hän ei aio poistua lentokentiltä lainkaan ennen Tukholmaa.

-Liikkumista kaupunkien välillä on rajoitettu, joten en uskalla lähteä kentältä pois, jos en sitten pääsisi takaisin tänne. Vietän ensi yön täällä Málagan kentällä ja sitten seuraavan Madridin kentällä. Ei täällä varmasti kovin hyvin saa nukuttua, mutta minulla on sellaisia velvollisuuksia, että yritän kaikkeni päästäkseni Suomeen.

Ilmatilan tai lentokenttien sulkemisesta liikkuu paljon huhuja. Mikään virallinen taho ei kuitenkaan vielä ole ottanut asiaan kantaa. Málagan lentokentällä on paljon Peltomaan tapaisia ihmisiä, jotka haluavat varmistaa pääsyn kotimaahansa.

Aurinkorannikon reissusta tuli paitsi vaivalloinen, myös kallis. Lentoliput maksavat tällä hetkellä maltaita ja tuloa ei juurikaan kertynyt yhdestä keikasta, joka toteutui Aurinkorannikolla.

-Perjantaina olimme Veijosen Juhan kanssa Suomelan salissa Fuengirolassa keikalla. Paikalle saapui 29 urheaa teatterin ystävää.

Edellisellä kerralla parivaljakon ollessa Fuengirolassa keikoilla he esiintyivät loppuunmyydyille saleille.

Mitä pidit jutusta?
+1
10
+1
0
+1
1
+1
0
+1
6
+1
2

Kolumnit

Viikon kysymys

Kumpaa grillaat mieluummin?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa