Viihde

Maarit: Fuengirola on rakas paikka

Maarit ja Sami Hurmerinta suuntaavat Fuengirolan keikoille iloisin mielin. Tuttuihin maisemiin on mukava palata.

Maarit ja Sami Hurmerinta saapuvat marraskuun ensimmäisellä viikolla ensimmäistä kertaa esiintymismatkalle Fuengirolaan. Alue on pariskunnalle tuttu jo vuosien takaa.

-Fuengirola on minulle erityisen rakas paikka. Samin vanhemmilla oli siellä aikoinaan asunto ja vietin siellä ihania lomia. Muistan hyvin, kuinka tyttäreni Janna saattoi tehdä rantapaseolla viisikymmentä kuperkeikkaa. Ihanaa tulla pitkän tauon jälkeen sinne, Maarit hehkuttaa.

Sami ja Maarit Hurmerinta ovat tehneet yhteistä uraa liki 50 vuotta.

Koskaan aiemmin pariskunta ei ole kuitenkaan Aurinkorannikolla esiintynyt. Ensi viikolla nähdään keikat, joissa Maarit soittaa pianoa ja laulaa, Sami soittaa kitarat.

-Duona esiintyminen on hyvää vastapainoa ison orkesterin kanssa soittamiselle. Siinä on muusikkona paljaimmillaan, siinä täytyy positiivisella tavalla haastaa itseään.

Fuengirolan keikoilla kuullaan kattava ote Maaritin tuotannosta. Isot hitit kuten Jäätelökesä, Hymypoika, Lainaa vain, Rakkaus on on ja monet muut kuuluvat ohjelmistoon. Mukana on myös aivan tuoretta tuotantoa keväällä ilmestyneeltä Sumuinen puutarha -levyltä.

-Joidenkin levyttämieni kappeleiden orkestraatio on sellainen, että niitä on hankala sovittaa duolle. Olen kuitenkin aina ollut sitä mieltä, että hyvä laulu toimii leirinuotiolla tai ison sinfoniaorkesterin soittamana. Eli kaikenlaista musiikkia uraltani tulee näillä keikoilla.

Lue tästä Maaritin ja Samin kosekettava yhteishaastattelu:

https://fuengirola.fi/valillamme-voimakas-yhteys/

Mitä pidit jutusta?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Kolumnit

Suvi Kauranen

Kalsaripäivä

Aiheutin taannoin jälkikasvulleni häpeän hetkiä tunnustamalla julkisesti, televisoidussa haastattelussa, että sunnuntait...

Viikon kysymys

Rauhoittuuko Yhdysvaltain tilanne vallanvaihdon jälkeen?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa