Maarit: Fuengirola on rakas paikka

-Fuengirola on minulle erityisen rakas paikka. Samin vanhemmilla oli siellä aikoinaan asunto ja vietin siellä ihania lomia. Muistan hyvin, kuinka tyttäreni Janna saattoi tehdä rantapaseolla viisikymmentä kuperkeikkaa. Ihanaa tulla pitkän tauon jälkeen sinne, Maarit hehkuttaa.

Sami ja Maarit Hurmerinta ovat tehneet yhteistä uraa liki 50 vuotta

Koskaan aiemmin pariskunta ei ole kuitenkaan Aurinkorannikolla esiintynyt. Ensi viikolla nähdään keikat, joissa Maarit soittaa pianoa ja laulaa, Sami soittaa kitarat.

-Duona esiintyminen on hyvää vastapainoa ison orkesterin kanssa soittamiselle. Siinä on muusikkona paljaimmillaan, siinä täytyy positiivisella tavalla haastaa itseään.

Fuengirolan keikoilla kuullaan kattava ote Maaritin tuotannosta. Isot hitit kuten Jäätelökesä, Hymypoika, Lainaa vain, Rakkaus on on ja monet muut kuuluvat ohjelmistoon. Mukana on myös aivan tuoretta tuotantoa keväällä ilmestyneeltä Sumuinen puutarha -levyltä.

-Joidenkin levyttämieni kappeleiden orkestraatio on sellainen, että niitä on hankala sovittaa duolle. Olen kuitenkin aina ollut sitä mieltä, että hyvä laulu toimii leirinuotiolla tai ison sinfoniaorkesterin soittamana. Eli kaikenlaista musiikkia uraltani tulee näillä keikoilla.

Lue tästä Maaritin ja Samin kosekettava yhteishaastattelu:

https://fuengirola.fi/valillamme-voimakas-yhteys/

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Onko Venäjä uhka Suomen itsenäisyydelle?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...