Koronaseuranta Uutiset

Maanantain Helsinki-Málaga-Helsinki lennolle vielä tilaa

Sinivalkoisin siivin Espanjan ja Suomen väliä.

Koronakriisin aikana lentoyhteydet Suomen ja Aurinkorannikon välillä ovat olleet kortilla. Finnair on yhdessä Ulkoministeriön kanssa toteuttanut joitain kotiutuslentoja ja yksi yksityinenkin lento on toteutettu. Ensi maanantaina on jälleen mahdollisuus lentää.

 

Lennon järjestäjänä toimii tällä kertaaa hotelliketju Boutique X. Lento operoidaan Finnairin Airbus 321 koneella ja myös miehistö on Finnairin henkilökuntaa.

-Asiakkaat ovat kyselleet meiltä mahdollisesta lennosta tiuhaan. Noin kuukausi sitten aloitimme neuvottelut parin lentoyhtiön kanssa koneen vuokraamisesta ja nyt ollaan tilanteessa, että ensi maanantaina (1.6.) toteutuu ensimmäinen lento, kertoo Ville Palola Boutique X -hotellilta.
Kysyntää on ollut hyvin, jo nyt myytyjen lippujen turvin lento toteutetaan.

Ville Palola Boutique X hotelliketjusta suunittelee jo lisää lentoja kesäkuulle.

-Yli puolet Málagasta Helsinkiin lennon lipuista on mennyt, ja kauppa käy koko ajan. Tarvetta lennolle selvästi on. Mikäli lennon osalta tulee aikataulumuutoksia tai muita muutoksia, ne tulevat meistä riippumattomista syistä. Tämän hetken myynnillä hotelliyhtiömme tekee lennolla tappiota, mutta toivomme pääsevämme vähintään nollatulokseen. Toki ajattelemme tällä olevan myös markkinointihyötyä tulevaisuuteen, Palola sanoo.
Maanantain lennoille on vielä tilaa molempiin suuntiin. Lippuja voi ostaa suoraan Boutique X nettikaupasta täältä: https://boutiquex.es/flights/

Lentolipun hinta on 385€/suunta. Sosiaalisessa mediassa sitä on sanottu kalliiksi.

-Jos tällä hetkellä etsii lentoa kesäkuussa Málagasta Helsinkiin, neljän sadan lentoja kyllä löytää. Ne ovat kuitenkin epävarmoja pomppulentoja ja matkan kesto on noin 20 tuntia. Ihan pystyssä päin voin sanoa, että meidän hintamme on tällä hetkellä markkinoiden paras.

Mitä pidit jutusta?
+1
183
+1
15
+1
6
+1
5
+1
3
+1
23

Kolumnit

Viikon kysymys

Milloin suunnittelet matkustavasi Espanjaan seuraavan kerran?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa