Ajankohtaista Hyvinvointi

Liikekannallepano 2021 – Tapa Se Korona

Tänä vuonna ei Liikekannallepanoa valitettavasti voida järjestää massatapahtumana, mutta reippailun ja hyväntekeväisyyden voi edelleen yhdistää mukavasti omalla aikataululla. Kuva viime vuoden tapahtumasta (Virpi Pietarinen).

Jo perinteiseksi muodostunut Liikekannallepano -tapahtuma järjestetään tänä vuonna viidettä kertaa. Liikunnan ja hyväntekeväisyyden yhdistävä tapahtuma järjestetään tilanteen mukaisesti varsin joustavana.

 

Perinteisen Liikekannallapanon kohdalla ei puhuta tänä vuonna rajoituksista vaan vapauksista, nimittäin kävelyn voi jokainen suorittaa milloin haluaa ja reittikin on vapaasti valittavissa, kunhan se tapahtuu 14.2 – 28.2., eikä varaslähdöstäkään diskata. Malli tämänvuotiselle liikuntatapahtumalle on otettu osin Fuengirolan Ruta de Tapas Eróticasta, jossa kierretään paikallisravintoloita maistellen pikkutuhmia tapaksia.

– Liikekannallepano toteutetaan kaikkia koronarajoituksia kunnioittaen. Vuoden 1941 maaottelumarssin hengessä liikutaan siten, että kävelijät suorittavat yhden tai useamman marssiosuuden omaan tahtiin ja oman aikataulunsa mukaisesti laskiaisviikolla tai seuraavalla viikolla. Tarkoituksena on saada hieman yhteisöllistä liikettä ja pitää kaikki kumppanimme esillä ja aktiivisina, kertoo Aurinkorannikon Leijonien presidentti Hannu Hallamaa.

Kävelyn tarkoituksena on tutustua myös suomalaisiin yrityksiin. 10 euron osallistumismaksua vastaan kävelijät saavat kävelypassin, johon he keräävät omat kävelysuorituksensa. Jokaisen kävelyn aikana haetaan leima ainakin yhdestä tapahtumaan osallistuvasta suomalaisliikkeestä. Ostopakkoa ei ole, mutta ainahan kannattaa käyttää paikan tarjontaa hyväksi.

Kävelyllä ei ole vähimmäis- tai enimmäismatkaa ja kävellä voi vaikka joka päivä. Liikkeelle voi lähteä mistä vaan ja kävellä minkä reitin tahansa ”laillisessa” seurassa. Kävelyllä voi kerätä myös useamman liikkeen leiman, mutta vain yhden leiman kustakin liikkeestä samana päivänä. Liikkeissä asioitaessa noudatetaan kaikkia koronarajoituksia ja suosituksia.

Eniten leimoja ja kilometrejä keränneet saavat suorituksestaan kunniakirjan.

Leimoja saa seuraavista yrityksistä Fuengirolassa: Kardemumma, Thelma, Mummola, Uusi Ewalds, Lobo Negro, Kukko, Centron Puoti, Refla, Caballo Verde ja Olé-kustannus. Benalmádenassa mukana ovat Bar Victoria ja PTZ-ravintola.

Laskiaiskävelyn järjestelyissä ovat mukana Aurinkorannikon Leijonat, Naisten Pankki, Aurinkorannikon Sydänyhdistys ja Aurinkorannikon Saapasryhmä. Kävelypasseja saa osallistuvista liikkeistä ja niistä kannattaa ostaa myös tapahtuma-arpoja. Arpajaisten voitot ovat joko järjestäjien tai osallistuvien liikkeiden lahjoittamia. Arvonta suoritetaan 2 päivää tapahtuman päättymisen jälkeen ja tulokset julkaistaan tapahtuman nettisivuilla.

Järjestävät yhteisöt ovat päättäneet luovuttaa tapahtuman koko tuoton lyhentämättömänä sosiaalityöhön Aurinkorannikolla sosiaalikuraattorimme ohjauksessa.

Tapahtumasivusto: http://www.aurinkorannikonleijonat.com/tapahtumat/liikekannallepano-2021/

 

Mitä pidit jutusta?
+1
19
+1
2
+1
3
+1
1
+1
2
+1
3

Kolumnit

Viikon kysymys

Mitä suunnitelmia sinulla on juhannukseksi?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa