Viihde

Lenny Kravitz rokkaa Fuengirolassa

Are You Gonna Go Fuengirola Way?

 

Vaikka kesä 2019 on vasta jäämässä taakse, on seuraavan kesän suunnittelu Marenostrumin konserttien suhteen jo täydessä vauhdissa. Kesän 2020 ensimmäinen varmistunut esiintyjä tulee suoraan kansainväliseltä huipulta, kun Lenny Kravitz ulottaa maailmankiertueensa Fuengirolaan. Tähti nousee Marenostrumin lavalle 23.7.2020.

Kravitz julkisti kiertueensa toistaiseksi vahvistetut paikat ja päivämäärät tämän viikon keskiviikkona omilla some-kanavillaan. Here to love Tour -nimeä kantavan maailmankiertueen Euroopan osuus pitää sisällään 21 keikkaa. Euroopan kiertue alkaa 4.6. Kaunasista, Liettuasta ja päättyy 25.7. Lissaboniin, Portugaliin. Tällä hetkellä Fuengirola on kiertueen ainoa julkistettu keikkapaikka Espanjassa.

Lenny Kravitz on yli 30 vuotta kestäneen uransa aikana myynyt maailmanlaajuisesti yli 40 miljoonaa levyä ja voittanut neljä Grammy-palkintoa.

Luonnollisesti myös Fuengirolan kaupungintalolla ollaan konserttijulkistuksesta erittäin iloisia.
– Lenny Kravitzin konsertin julkistus on loistava alku ensi kesän konserteille. Mutta tämä on vasta alku. Kuluneen neljän vuoden aikana Fuengirola on saavuttanut aseman yhtenä maailman tärkeimmistä konserttipaikoista. Nyt on aika olla kunnianhimoinen ja lähteä siitä ajatuksesta että suurimmat tähdet, sekä kansainväliset että kansalliset, tulevat esiintymään estradillemme, totesi Fuengirolan pormestari Ana Mula.

Liput Kravitzin keikalle tulevat myyntiin 28.10. muun muassa osoitteessa www.marenostrumfuengirola.com. Hinnat vaihtelevat 50 ja 90 euron välillä.

 

Mitä pidit jutusta?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Kolumnit

Viikon kysymys

Milloin suunnittelet matkustavasi Espanjaan seuraavan kerran?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa