Koronaseuranta Uutiset

Lapset pääsevät ulos 27.4.

Espanjan pääministeri Pedro Sanchez piti lauantaina puheen, jonka mukaan karanteenin sääntöjä muutetaan 27.4. alkaen. Samalla hän ilmoitti, että poikkeustilaa aiotaan jatkaa 10.5. saakka.

Pääministeri ilmoitti, että lapset voivat poistua kotoa kontrolloidusti maanantaista 27.4. alkaen. Tämä tarkoittanee, että aikuinen voi viedä lapsen esimerkiksi kävelylle. Kuitenkin joukkokokoontumiset, eli lasten yhteisleikit pysyvät kiellettyinä. Tästä höllennyksestä odotetaan lisätietoja maanantaina.

Pääministeri sanoi myös, että poikkeustilaa tulee jatkaa nykyisellään 10.5 saakka. Sen jälkeen on tarkoitus tehdä merkittäviä höllennyksiä karanteenisääntöihin. Pääministeri pyytää parlamentilta lupaa poikkeustilan jatkamiseen alkavalla viikolla.

Maanantaina pääministeri tapaa suurimman oppositiopuolueen PP:n johtajan Pablo Casadon. Tuohon neuvotteluun on ladattu paljon odotuksia Espanjan tulevaisuuden suhteen.

Mitä pidit jutusta?
+1
196
+1
17
+1
2
+1
6
+1
5
+1
24

Kolumnit

Suvi Kauranen

Kalsaripäivä

Aiheutin taannoin jälkikasvulleni häpeän hetkiä tunnustamalla julkisesti, televisoidussa haastattelussa, että sunnuntait...
Kimmo Sahlman

Annus horribilis

Tästä vuodenvaihteesta voisi sanoa, että ojasta allikkoon. Luottavin mielin hyvästeltiin vanha...

Viikon kysymys

Jos kunnallisvaalit pidettäisiin nyt, minkä puolueen ehdokasta äänestäisit?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa