Koronaseuranta Uutiset

Lähes koko Aurinkorannikon ilmaantuvuusluku painui alle 500:n

Rajoitukset näyttävät tehoavan. Parempaa päin mennään kovaa kyytiä.

Jo toista viikkoa jatkunut tartuntojen vähentyminen Aurinkorannikolla kiihtyy. Tänään julkaistuissa tiedoissa Málaga, Torremolinos, Benalmádena ja Fuengirola tippuivat jo alle matkustusrajoitteita vaativan 500:n.

 

Mijas on vielä mainitun rajan yläpuolella, mutta sielläkin tullaan alas kovaa vauhtia. Kun Andalusian terveysviranomaiset yhdessä johtavien poliitikkojen kanssa tarkastelevat lukuja torstaina, myös Mijasissa todennäköisesti ollaan jo reilusti alle 500:n.

Marbellassa ilmaantuvuusluku on vielä reilusti yli 700, joten on hyvin epätodennäköistä, että ne torstaihin mennessä laskisivat alle 500:n.

Torstaina päätetään isoista asioista. Tärkein lukujen laskemiseen liittyvä asia on liikkumisrajoitusten purkaminen. Aiempien kannanottojen mukaan sellaiset kunnat, joissa ilmaantuvuusluku on alle 500 ovat vapaita liikkumisrajoituksista. Käytännössä tämä tarkoittaisi, että edellä mainittujen kuntien välillä liikkuminen vapautuisi.

Mikäli luvut pysyvät alhaalla ja poliitikot pysyvät puheissaan, liikkumisrajoitusten poistaminen helpottaa ihmisten elämää ja samalla monia liiketoimintoja. Esimerkiksi golfkentille liikkumisrajoitukset ovat olleet myrkkyä.

Ilmaantuvuusluvut Aurinkorannikon keskeisissä kaupungeissa tiistaina 16.2.

Málaga 464

Torremolinos 307

Bnalmádena 485

Fuengirola 477

Mijas 534

Marbella 742

Mitä pidit jutusta?
+1
404
+1
32
+1
13
+1
18
+1
11
+1
18

Kolumnit

Hannu Korhonen

Käymälänero?

  Nykyisessä yhteiskunnan talouskurimuksessa on hyvä pohtia keinoja valtion kassan parantamiseksi....

Viikon kysymys

Aiotko ottaa korona-rokotteen?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa