La Calan terveyskeskus aloittaa ympärivuorokautisen päivystyksen

Päivystyksen aloittaminen La Calan terveysasemalla on Mijasissa pitkään odotettu uutinen. Vielä ei ole tiedossa, koska lupaukset toteutetaan. (Kuva: Mijas.es)

Mijasin asukkaita ja matkailijoita palveleva La Calan terveyskeskus aloittaa tämänhetkisen tiedon mukaan ympärivuorokautisen päivystyksen ja päivittäiset ambulanssikuljetukset hätätapauksissa.

Vuosien kampanjointi ympärivuorokautisen hätäpäivystyksen ja ambulanssikuljetusten saamiseksi Mijasin kaupungin La Calan terveyskeskukseen on viimein tuottamassa tulosta. Myönteinen periaatepäätös asiasta on nyt tehty.

Uutinen on Mijasin asukkaille ja matkailijoille hyvä, sillä tällä hetkellä hätätapaukset hoidetaan virka-ajan päättymisen jälkeen ainoastaan Las Lagunasin terveyskeskuksessa.

Päivystyksen aloittamisen ajankohtaa ei kuitenkaan ole vielä päätetty ja asiasta vallitsee vielä jonkinasteinen poliittinen erimielisyys. PP-puolue väittää, että päätöksessä on kyse vain PSOE-puolueen vaalikamppailuun  liittyvästä eleestä eivätkä lupaukset tule toteutumaan aluevaalien jälkeen.

Lähde: Sur

Mitä mieltä olit kirjoituksesta?
  • Hyödyllinen (11)
  • Erinomainen (0)
  • Mielenkiintoinen (0)
  • Tylsä (0)
  • Vanha uutinen (0)