Uutiset

La Calan kuolonmutkassa 36 onnettomuutta 7 vuoden aikana

 Fuengirola.fi | Aurinkorannikon uutiset

Viime joulukuussa rekka ajoi ulos La Calan mutkasta kohtalokkain seurauksin. Kuva: El Caso Málaga

A7-tiellä La Calan kohdalla sijaitsevan jyrkän mutkan onnettomuuksia ei olla saatu kuriin edes nopeusrajoituksen laskemisella tai keskinopeustutkalla.

A7-tiellä La Calan kohdalla sijaitsevan jyrkän mutkan onnettomuuksia ei olla saatu kuriin edes nopeusrajoitusta laskemalla tai keskinopeustutkalla.

 A7-tiellä matkanteko hidastuu ruuhkien vuoksi lähes päivittäin. Toisinaan ruuhkille ei ole syytä, toisinaan ne on aiheuttanut onnettomuus. Juuri julkaistun tilaston mukaan La Calan kohdalla on viimeisen 7 vuoden aikana sattunut 36 onnettomuutta.

La Calan hurja mutka on lähes 90-asteinen, mikä aiheuttaa ongelmia varsinkin kuljettajille, joille mutka tulee yllätyksenä tai jotka ajavat suurikokoista ajoneuvoa.

Onnettomuusriskiä on pyritty ehkäisemään madaltamalla nopeusrajoitusta 100 kilometrin tuntinopeudesta 80 kilometrin tuntinopeuteen. Lisäksi tiellä on noin viiden kilometrin matkalla keskinopeustutka, joka on yksi Espanjan eniten sakkoja keräävistä tutkista. Näillä toimenpiteillä on onnistuttu vähentämään henkilöautojen onnettomuuksia mutta ei rekkojen.

Lisäksi on yhtenä vaihtoehtona on esitetty, että maksutie AP-7 vapautettaisiin liikenteelle silloin, kun rantatiellä on sattunut ruuhkia aiheuttava onnettomuus.

Lähde: Sur

 

Mitä pidit jutusta?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Kolumnit

Fillarimummo

Julkkikseksi pääseminen tai päätyminen on monisyinen asia. Joku saattaa käyttää läjäpäin...

Remontteja joka paikassa

Elämme remonttien keskellä. Henkilökohtaisten asunto- ja elämäntaparemonttien ohella koko yhteiskuntamme järjestäytyy...

Malttia

  Tuli, oli ja meni. Vielä muutama viikko sitten hyvästeltiin Covid-19...

Viikon kysymys

Kuunteletko joululauluja?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa