Viihde

Kukon klubi-illat käyntiin

Viikonlopun tähdet Kukon lavalla; Kari Alajuuma ja Seita & Friends.

 

Elävä musiikki ilostuttaa ja helpottaa pandemiatuskaa. Kukon klubi-illat käynnistyvät jälleen perjantaina 8.1. Vuoden ensimmäisenä artistina lavalle nousee Seita & Friends. Yhtye on täynnä elinvoimaa joululoman jälkeen ja luvassa on pirskahtelevan iloinen vuoden aloitus.

Lauantaina lavalle nousee mies, joka tunnetaan jo monesta. Kari Alajuuma on ottanut paikkansa Aurinkorannikon suomalaisessa musiikkielämässä, hän toimii esimerkiksi mieskuoro Örisevien johtajana, lisäksi hänet voi bongata lukuisista alueella esiintyvistä kokoonpanoista. Miehen historiasta löytyy soittokavereita Suomen ykkösketjusta.

Tällä kertaa pääsemme nauttimaan Kari Alajuuman kitaroinnista aivan soolona. Lauantain konsertissaan hän soittaa populaarimusiikkia monipuolisesti Francis Goyasta Santanaan. Instrumenttinaan hän käyttää nylonkielistä kitaraa, joten luvassa on melodista ja tunteellista, suorastaan sykähdyttävää soittoa.

Molemmat tilaisuudet alkavat klo 20, johtuen voimassa olevista säännöistä. Paikka kannattaa varata etukäteen soittamalla numeroon +34 646 111 203 tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen [email protected] .Liput ennakkoon maksavat 5€.

Tässä linkki neljä viikkoa sitten julkaistuun Kari Alajuuman henkilökuvaan. https://fuengirola.fi/satojen-savellysten-seppa/

Mitä pidit jutusta?
+1
29
+1
1
+1
0
+1
2
+1
1
+1
4

Kolumnit

Suvi Kauranen

Kalsaripäivä

Aiheutin taannoin jälkikasvulleni häpeän hetkiä tunnustamalla julkisesti, televisoidussa haastattelussa, että sunnuntait...
Kimmo Sahlman

Annus horribilis

  Tästä vuodenvaihteesta voisi sanoa, että ojasta allikkoon. Luottavin mielin hyvästeltiin...

Viikon kysymys

Rauhoittuuko Yhdysvaltain tilanne vallanvaihdon jälkeen?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa