Viihde

Kukko siirtää tapahtumat viikonlopun iltapäiviin

Seita & Friends ovat ensi lauantaina elokuvamusiikin pauloissa. Esitys klo 15 Kukossa.

Tiistaina voimaan tulevat uudet koronarajoitukset sulkevat ravintolat Andalusiassa klo 18. Ainakin Fuengirolassa sijaitseva ravintola Kukko aikoo luovia uudessa tilanteessa muuttamalla iltaohjelmiensa aikatauluja. On oletettavaa, että muutkin ravintolat toimivat samoin, mikäli se on mahdollista.

-Viihdettä tarvitaan, jos sitä ei illalla saa esittää, soikoon musiikki viikonloppuisin iltapäivällä. Siirrämme keskiviikon ja perjantain iltatapahtumat lauantain ja sunnuntain iltapäiviin, kertoo Antti Pekkarinen Kukosta.

Keskiviikkoiltaisin esiintyvä Seita & Friends esiintyy ainakin kahtena seuraavana viikonloppuna lauantaina klo 15. Tulevaksi perjantaiksi merkitty Silen Band soittaa sunnuntaina samaan aikaan. Seuraavana viikonloppuna mieskuoro Örisevien esiintyminen siirtyy perjantailta sunnuntaille.

Sien Band & Pikkis soittavat sunnuntain ratoksi Santanaa, Claptonia ja Gary Moorea.

Ravintola Kukon ovet avataan klo 14, juuri sopivasti lounasaikaan. Musiikki alkaa klo 15 ja kuuteen mennessä yleisö on saanut nauttia kulttuurista ja ravintolan antimista sopivasti.

Kukossa pidetään tiukasti kiinni turvaväleistä ja kapasiteettirajoituksista. Henkilökunta käyttää jatkuvasti kasvosuojuksia, käsidesiä on helposti tarjolla ja kaikkia viranomaisten asettamia terveyssuosituksia ja -määräyksiä noudatetaan tarkasti.

Lippuja ja pöytävarauksia voit tehdä puhelimitse numeroon +34 646 111 203. Mikäli olet ostanut lipun tai tehnyt varauksen ennakkoon kyseisiin tapahtumiin, ne kelpaavat sellaisenaan. Mikäli et aio käyttää varaustasi, ota yhteyttä Meriaturin Infoon, saat maksetut rahat täysimääräisenä takaisin.

Mitä pidit jutusta?
+1
84
+1
2
+1
2
+1
4
+1
4
+1
7

Kolumnit

Mika Heikkilä

Shoppailumania

Korona-aikana olen löytänyt verkkokaupat. Kivijalkakauppojen kannattajalle se aiheuttaa suurta syyllisyyttä. Olen...

Viikon kysymys

Uskaltaisitko mennä kuljettajattoman linja-auton kyytiin?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa