Koronaseuranta Uutiset

Kotiutuslennot huhtikuun hitti – kuukauden luetuimmat jutut

Finnairin ja Ulkoministeriön järjestämät kotiutuslennot ovat kiinnostavaa uutismateriaalia.

Fuengirola.fi -sivuston aktiivinen lukeminen jatkui huhtikuussa. Aivan maaliskuun ennätyslukemiin ei ylletty mutta vierailuja sivustolla oli yhteensä 362.907 kappaletta.

Maantieteellisesti lukijat olivat suurimmaksi osaksi Suomessa, peräti 87% . Tässä on huomioitava vpn-palvelut, jotka saattavat hieman vääristää tilastoa. Mikäli ihmisellä on käytössä vaikkapa Freedome vpn -palvelu, hän kirjautuu Suomeen, vaikka istuisikin parvekkeellaan Torremolinosissa. Oleellisesti tämä ei kuitenkaan tilastoon vaikuta, huhtikuussa mediaamme luettiin enimmäkseen Suomessa. Espanjan lukema tuossa tilastossa on 9%.
Huhtikuussakin koronaa käsittelevät artikkelit ja uutiset olivat ylivoimaisesti suosituimpia. Ensimmäinen muuta teemaa käsittelevä juttu löytyy vasta sijalta 14. Se oli pientä maanjäristystä alueella käsittelevä uutinen.

Huhtikuun luetuimmat artikkelit TOP 3:

1.Finnairin lento myytiin loppuun
– Kotiutuslennot ovat jatkuvasti kiinnostaneet lukijoita. Tämä pieni uutinen kotiutuslennon nopeasta loppuunmyynnistä oli aivan ylivoimaisesti luetuin juttu huhtikuussa. Lentoihin liittyviä uutisia oli Top 20:ssä neljä kappaletta.

2.Koronan ensimmäinen yritysuhri Aurinkorannikolla
– Meikkikoulu Norrisin päätös lopettaa toimintansa koronan aiheuttaman epävarmuuden vuoksi järkytti lukijoita. Kyse oli ensimmäisestä alueen suomalaisyrityksestä, joka julkisesti ilmoitti lopettavansa toimintansa koronan vuoksi.

3.Espanjan koronaluvut menevät uusiksi
– Tartuntojen, kuolemantapausten ja parantuneiden määrää Espanjassa on seurattu fuengirola.fi -sivustolla päivittäin. Kuun puolivälissä tilastointitapaan tuli muutos ja sitä myös luvut muuttuivat hieman. Myös tilastotiede voi siis olla mielenkiintoista.

Mitä pidit jutusta?
+1
42
+1
2
+1
1
+1
3
+1
2
+1
3

Kolumnit

Viikon kysymys

Jäätkö kaipaamaan linnanjuhlia?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa