Koronaseuranta Uutiset

Kotiutuslennot huhtikuun hitti – kuukauden luetuimmat jutut

Finnairin ja Ulkoministeriön järjestämät kotiutuslennot ovat kiinnostavaa uutismateriaalia.

Fuengirola.fi -sivuston aktiivinen lukeminen jatkui huhtikuussa. Aivan maaliskuun ennätyslukemiin ei ylletty mutta vierailuja sivustolla oli yhteensä 362.907 kappaletta.

Maantieteellisesti lukijat olivat suurimmaksi osaksi Suomessa, peräti 87% . Tässä on huomioitava vpn-palvelut, jotka saattavat hieman vääristää tilastoa. Mikäli ihmisellä on käytössä vaikkapa Freedome vpn -palvelu, hän kirjautuu Suomeen, vaikka istuisikin parvekkeellaan Torremolinosissa. Oleellisesti tämä ei kuitenkaan tilastoon vaikuta, huhtikuussa mediaamme luettiin enimmäkseen Suomessa. Espanjan lukema tuossa tilastossa on 9%.
Huhtikuussakin koronaa käsittelevät artikkelit ja uutiset olivat ylivoimaisesti suosituimpia. Ensimmäinen muuta teemaa käsittelevä juttu löytyy vasta sijalta 14. Se oli pientä maanjäristystä alueella käsittelevä uutinen.

Huhtikuun luetuimmat artikkelit TOP 3:

1.Finnairin lento myytiin loppuun
– Kotiutuslennot ovat jatkuvasti kiinnostaneet lukijoita. Tämä pieni uutinen kotiutuslennon nopeasta loppuunmyynnistä oli aivan ylivoimaisesti luetuin juttu huhtikuussa. Lentoihin liittyviä uutisia oli Top 20:ssä neljä kappaletta.

2.Koronan ensimmäinen yritysuhri Aurinkorannikolla
– Meikkikoulu Norrisin päätös lopettaa toimintansa koronan aiheuttaman epävarmuuden vuoksi järkytti lukijoita. Kyse oli ensimmäisestä alueen suomalaisyrityksestä, joka julkisesti ilmoitti lopettavansa toimintansa koronan vuoksi.

3.Espanjan koronaluvut menevät uusiksi
– Tartuntojen, kuolemantapausten ja parantuneiden määrää Espanjassa on seurattu fuengirola.fi -sivustolla päivittäin. Kuun puolivälissä tilastointitapaan tuli muutos ja sitä myös luvut muuttuivat hieman. Myös tilastotiede voi siis olla mielenkiintoista.

Mitä pidit jutusta?
+1
42
+1
2
+1
1
+1
3
+1
2
+1
3

Kolumnit

Suvi Kauranen

Kalsaripäivä

Aiheutin taannoin jälkikasvulleni häpeän hetkiä tunnustamalla julkisesti, televisoidussa haastattelussa, että sunnuntait...
Kimmo Sahlman

Annus horribilis

Tästä vuodenvaihteesta voisi sanoa, että ojasta allikkoon. Luottavin mielin hyvästeltiin vanha...

Viikon kysymys

Jos kunnallisvaalit pidettäisiin nyt, minkä puolueen ehdokasta äänestäisit?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa