Ajankohtaista

Korona ei estä kävelemästä naisille ammatteja

Tänä vuonna naisille kävellään ammatteja hieman väljemmin, turvaetäisyydet muistaen.

Tänäkin vuonna Aurinkorannikolla kävellään naisille ammatteja. Nyt jos koskaan maailman naiset tarvitsevat apua.

 

Kävely käynnistyy Rafaelin aukiolla sunnuntaina 11.10. klo 12 ja alkaa kevyellä alkuverryttelyllä, minkä jälkeen kävellään turvavälein satamaan ja takaisin.

Osallistumismaksu 10 euroa menee kokonaisuudessaan vaikeassa asemassa olevien naisten koulutuksen ja toimeentulon sekä yrittäjyyden tukemiseen.

Aurinkorannikon Naisten Pankin vetäjä Tiina Shamrin kertoo, että Kävele Naiselle Ammatti -kampanja on kerännyt tänä vuonna jo 53.000 euroa, mikä tarkoittaa noin 2.000 ammattia Afrikan, Aasian ja Lähi-idän naisille. Vuodesta 2010 järjestetty Kävele Naiselle Ammatti on mukautunut hyvin korona-ajan poikkeusolosuhteisiin.

2.000 ammatin lahjoitussumma on huikea saavutus tässä poikkeuksellisessa tilanteessa, hän sanoo.

Suomen lisäksi Kävele Naiselle Ammatti -tempauksia on järjestetty Belgiassa, Kreikassa, Kroatiassa ja Saksassa. Myös uusi, nopeasti yli 1.000 jäseneen kasvanut Facebookin Kävele Naiselle Ammatti -yhteisö on osallistunut aktiivisesti kampanjaan jakamalla tunnelmia omilta kävelylenkeiltään sekä kannustamalla muita liikkujia.

Kävele Naiselle Ammatti -kampanja jatkuu vuoden loppuun asti. Kampanjaan voi osallistua loppuvuoden ajan myös itse järjestetyllä kävelyllä.

Kävele Naiselle Ammatti -kuvakisassa palkitaan kuukausittain kuukauden kuva. Syyskuussa kuvakisan teemana oli ”Opintiellä”, lokakuussa ”Säällä kuin säällä”, marraskuussa ”Kävelytamineet” ja joulukuussa ”Juhlakuu”.

Kuvakisaan voi osallistua liittymällä Facebookin Kävele Naiselle Ammatti -yhteisöön.

Mitä pidit jutusta?
+1
33
+1
3
+1
0
+1
2
+1
1
+1
7

Kolumnit

Kimmo Sahlman

Nyt se alkaa

  Siis joulunvietto, edessä on pitkä viikonloppu, meille espanjasuomalaisille sunnuntai on...

Viikon kysymys

Jos kunnallisvaalit pidettäisiin nyt, minkä puolueen ehdokasta äänestäisit?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa