Urheilu Uutiset

Kilpapyöräilyn kansainväliset huiput tänään Mijasissa

 Fuengirola.fi | Aurinkorannikon uutiset

Kansainvälistä Vuelta a España -pyöräkisan etappeja ajetaan myös Malagan provinssissa nyt jo 30. kerran. Kuva vuodelta 2010: Frog17/Wikimedia Commons.

Kansainvälinen huipputason kilpapyöräilijöiden maineikas  Vuelta a España -kisa alkoi lauantaina Aurinkorannikolta. Ensimmäiset neljä osakilpailua käydään Malagan tuntumassa.

Kansainvälinen huipputason kilpapyöräilijöiden maineikas  Vuelta a España -kisa alkoi lauantaina Aurinkorannikolta. Ensimmäiset neljä osakilpailua käydään Malagan tuntumassa.

Tänään maanantaina pyöräilijöiden letkan voi bongata Mijasin ja Alhaurín de la Torren välillä. Kisan startti on Calle la Noria -kadulla Mijasissa kello 12.50. Lähes 180 kilometrin mittainen kisareitti kulkee Mijasista Marbellan, Rondan, Yunqueran, Alozainan, Coínin, Mijasin, Benalmádenan ja Torremolinosin kautta maaliin. Voittajan odotellaan suhauttavan maaliviivan yli hieman ennen puoli kuutta.

Lauantaina ajettu ensimmäinen osakilpailu starttasi Malagan Pompidou Centrestä ja päättyi Plaza de la Constitución -aukiolle. Kilometrejä kertyi vain kahdeksan, mutta vauhtia ja jännitystä sitäkin enemmän.

Sunnuntaina ajetulla Marbellan ja Caminito del Reyn välisellä osuudella mittaa oli jo reilusti enemmän, 163,5 kilometriä.

Viimeinen osakilpailu Malagan provinssin alueella ajetaan tiistaina. Runsaan 161 kilometrin mittainen kisa starttaa Vélezistä ja ajetaan Málagan kautta Alfácariin.

Perinteikkään pyöräkilpailun etapit osuvat nyt 30. kertaa Malagan alueelle.

Mitä pidit jutusta?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Kolumnit

Fillarimummo

Julkkikseksi pääseminen tai päätyminen on monisyinen asia. Joku saattaa käyttää läjäpäin...

Remontteja joka paikassa

Elämme remonttien keskellä. Henkilökohtaisten asunto- ja elämäntaparemonttien ohella koko yhteiskuntamme järjestäytyy...

Malttia

  Tuli, oli ja meni. Vielä muutama viikko sitten hyvästeltiin Covid-19...

Viikon kysymys

Kuunteletko joululauluja?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa