Ravintolat

Kiinnostavia makuyhdistelmiä New Oranássa

 Fuengirola.fi | Aurinkorannikon uutiset

Onko tästä tulossa tämän talven hittiannos? Hampurilainen, jossa on vuohenjuustoa, karamellisoitua sipulia ja lisukkeena vadelmahilloa.

Oletko maistanut hampurilaista vadelmahillon kanssa? Ei varmaan sovi bigmaciin, mutta New Oranán burgerissa makuyhdistelmä on onnistunut.

Mainion pihvin lisäksi tässä hampurilaisessa on vuohenjuustoa ja karamellisoitua sipulia. Vadelmahillo on yllättävä elementti, mutta se tuo miellyttävän säväyksen burgeriin. Vuohenjuusto ja makea hillo on perinteinen yhdistelmä, tässä tuo pitkään haudutettu sipuli syventää makuelämystä.

New Oranásta saa toki muutakin kuin burgereita. Lista on melko laaja, valikoimaa löytyy lihan, kalan ja kasvisten ystäville. Mainittakoon, että lista ei ole aivan perinteinen. Ruoat löytyvät pöytään tuotavalta padilta ja tilauksenkin voi suorittaa suoraan digitaalisesti. Ystävällinen henkilökunta neuvoo mieluusti ja tilauksen voi suorittaa ihan perinteisesti puhumallakin.

  Fuengirola.fi | Aurinkorannikon uutiset
Vinagrettessa pitää olla kunnolla makua.

Tuon herkullisen burgerin lisäksi testiryhmämme maistoi talon salaatin. Vahva vinagrette sopi mainiosti perussalaattiin, jota oli ryyditetty fetajuustolla ja ananaksella.

  Fuengirola.fi | Aurinkorannikon uutiset
Seepiaa ei ihan joka baarista saa. Mitä mainioin mustekala.

Mielenkiintoinen oli myös seepia-annoksemme. Seepia on mustekalalaji, joka saattaa trooppisissa olosuhteissa kasvaa isoksikin. Välimeren seepiat ovat maltillisen kokoisia, sellaisia, jotka mahtuvat kivasti lautaselle. Grillattu seepia on herkullisen näköinen ilmestys. Pyöreä pallomainen muoto, jonka pinnassa mukavasti grillauspintaa ja päällä vihreää valkosipuli-persilja-voikastiketta on houkutteleva. Ja hyvää se onkin, saamamme annos oli taatusti tuoretta, maku oli raikas ja merellinen.

  Fuengirola.fi | Aurinkorannikon uutiset
Sisustuksessa on mielenkiintoisia aasialaisia ja afrikkalaisia yksityiskohtia.

New Oraná on sisustettu modernisti. Se on tiloiltaan viihtyisä ja avara. Ravintola on helposti löydettävissä, se sijaitsee hotelli Pyr:ä vastapäätä kadun rannanpuoleisessa päädyssä.

Teksti ja kuvat: Antti Pekkarinen

  Fuengirola.fi | Aurinkorannikon uutiset
New Oranána löytyy hotelli Pyriä vastapäätä. (Calle Lamo de Espinosa)
Mitä pidit jutusta?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Kolumnit

Fillarimummo

Julkkikseksi pääseminen tai päätyminen on monisyinen asia. Joku saattaa käyttää läjäpäin...

Remontteja joka paikassa

Elämme remonttien keskellä. Henkilökohtaisten asunto- ja elämäntaparemonttien ohella koko yhteiskuntamme järjestäytyy...

Malttia

  Tuli, oli ja meni. Vielä muutama viikko sitten hyvästeltiin Covid-19...

Viikon kysymys

Kuunteletko joululauluja?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa