Blogi

Kiekkoilua

Kotimaan kiekkokevät huipentuu lähiviikkojen aikana. Mikä joukkue nostaa Kanadan Maljan, on vielä hyvinkin epäselvää. Ehdokkaita on tasan neljä, vieläpä tasavertaisia.

Yllättävän paljon nämä joukkueet ovat kuitenkin haparoineet eri osa-alueilla. Ratkaisuksi voi muodostua maalivahtipeli, kaatuuko kulta kassariin? Kenen molarin kantti kestää pakkien virheet parhaiten?

Yllättävästi joukkueiden menohalussa on myös eroja. Tepsi, Tappara ja Kärpätkin surffailevat ihmeellisen paljon. Helsinkiläiset ovat kuitenkin petranneet koko ajan ja joukkueen motivaatio on korkein.

Nämä kokeneet joukkueet pystyvät nousemaan selvästä takaa-ajoasemasta vielä voittoon asti, se tietää jatkoeriä tulevissa matseissa.

Kotikenttäetukaan ei ole enää selviö, kun paineet kasautuvat kypärien alle fanien vaatiessa yhä parempaa.

Peluutus nousee tärkeään asemaan. Ketä vastaan ketä? Paljonko roolipelaajia voidaan rasittaa, ettei potku hiivu? Valmennuspuolellako on se ratkaisu? Siinäkin Hifkin Selin on vahvoilla.

Pelaajista sankarin viittaa olisin asettamassa Tapparan Haapalan, Tepsin Perrinin ja Kärppien Ikosen hartioille. HIFKin sankariviitan alle sopisi Maalivahti Lankinen ja pakki Heiskanen, jonka
ylösnousut voivat olla ratkaisun avain.

Liiga saa ansaitsemansa hienon lopun, oli mestari kuka tahansa. Itse veikkaan HIFKiä, eikä tämä ole värin tunnustamista. Toivottavasti saan (voin) ensi vuonna olla puolueellinen.

Vesa Uusi-Kilponen

 

Mitä pidit jutusta?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Asiasanat

Kolumnit

Fillarimummo

Julkkikseksi pääseminen tai päätyminen on monisyinen asia. Joku saattaa käyttää läjäpäin...

Remontteja joka paikassa

Elämme remonttien keskellä. Henkilökohtaisten asunto- ja elämäntaparemonttien ohella koko yhteiskuntamme järjestäytyy...

Malttia

  Tuli, oli ja meni. Vielä muutama viikko sitten hyvästeltiin Covid-19...

Viikon kysymys

Kuunteletko joululauluja?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa