Viihde

Käy Muumilaaksoon….

Lapsia on ennalta ihmetyttänyt, miten ihmeessä Muumit mahtuvat lentokoneen penkkiin istumaan.

Papapaa…Mamamaa..! Varmaan tuttu fraasi koska se on soinnut yli 25 vuotta Muumilaakson tarinoiden aloituskappaleena. Laulajana Benny Törnroos. Nyt on se hetki koittanut, että Muumit tulevat ”lomailemaan” ja esiintymään Fuengirolaan.

 

Tove Jansson kirjoitti ensimmäisen kerran Muumeista 75 vuotta sitten. Kirjoista tuli menestys ja niitä on käännetty yli 60 kielelle. Kun animaatiosarja Muumilaakson tarinat sai ensiesityksen 1991, alkoi tapahtua ja Muumeista tuli brändi monella tasolla.

Kysymykseen kuinka monta kertaa Benny on vetänyt Käy Muumilaaksoon biisiä, hän vastaa: ”En tiedä! Mutta varmasti yli kolmetuhatta kertaa. Ja nyt tulee muutama lisää kun päästään vauhtiin Kukossa.”

Nämä hahmot tunnetaan kaikkialla maailmassa.

Konsertin aikana kuullaan kaikki tunnetut Muumikappaleet ja perheestä Mamma, Muumipeikko ja Pikku Myy ovat mukana. Konsertin aikana lauletaan, tanssitaan, pompitaan ja pidetään hauskaa. Konsertti sopii sekä nuorille että ikinuorille. Ja tunnussävel on siinä mielessä kiitollinen, että sen osaavat jopa kaksivuotiaat ja 102 vuotiaat muistavat sen. Eli…koko konkkaronkka mukaan.

Muumit esiintyvät Kukossa lauantaina 12.10. ruotsiksi klo 12 ja suomeksi klo 14. Sunnuntaina 13.10. on klo 12 suomenkielinen esitys ja sen jälkeen muumit osallistuvat Fuengirolan Kotikoulun avoimien ovien päivään. Liput tilaisuuksiin maksavat 10€/kpl tai perhelippu neljälle hengelle hintaan 30€. Lippuja saa ennakkoon Centro Finlandian Infosta tai soittamalla +34 646 111 203.

Mitä pidit jutusta?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Kolumnit

Viikon kysymys

Milloin suunnittelet matkustavasi Espanjaan seuraavan kerran?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa