Viihde

Kari Fall & Jan Malms evergreen-illassa

Yli 60 vuotta estradilla. Todellinen jazzlegenda Kari Fall.

Suomalainen jazzlegenda Kari Fall aloitti keikkailun 15-vuotiaana. Mies täytti pari vuotta sitten 75 vuotta, joten muusikon uraa on takana kunnioitettavat yli 60 vuotta.

Tuolle uralle on mahtunut paljon. Fall on ollut 50-luvun lopulta saakka aivan keskiössä, kun puhutaan suomalaisen jazzin kehityksestä. Hän on toiminut sekä soittajana että solistina lähes kaikissa merkittävissä suomalaisissa big bandeissä ja on keikkaillut käytännössä kaikkien suomalaisten jazz-muusikoiden kanssa. Moni muistaa hänet myös Kalastajatorpan lavalta, missä hänen orkesterillaan oli kiinnitys vuodesta 1970 aina 80-luvun puoliväliin saakka.

Kari Fall on asettunut pysyvästi asumaan Aurinkorannikolle. Se lupaa meille kaikille hyvää, näin kovan tason ammattimiehille on aina tilausta. Tiistaina 18.2. Fall esiintyy ravintola Kukossa yhdessä pianisti Jan Malmsin kanssa. Ohjelmisto koostuu pääosin tutuista ikivihreistä. Fall lupaa että lauantaina kuullaan ainakin Strangers in the night, Volare, Buena sera, Twilight time ja monta muuta tunnelmallista klassikkoa.

Valkoiset pöytäliinat, hyvää ruokaa, virkistävää viiniä, erinomaista seuraa ja lavalla viihteen suurnimi Kari Fall. Siinä ainekset hienoon tiistai-iltaan. Lippuja saa ennakkoon Centro Finlandian Infosta hintaan 8€. Ruokailijoilla on mahdollisuus pöytävaraukseen parhailta paikoilta.

Mitä pidit jutusta?
+1
2
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Kolumnit

Viikon kysymys

Milloin suunnittelet matkustavasi Espanjaan seuraavan kerran?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa