Viihde

Kansainvälisen tason elvistelyä

 Fuengirola.fi | Aurinkorannikon uutiset

Juha ”Aron” Leppäsellä on kotonaan yksi vaatehuone pelkästään Elvis-aiheisille esiintymisasuille. (Kuva: Elli Valkila)

Juha ”Aron” Leppänen, yksi Suomen arvostetuimmista Elvis-tulkitsijoista saapuu helmikuussa Aurinkorannikolle. Keikkoja on luvassa useammassa eri paikassa.

Juha ”Aron” Leppänen, yksi Suomen arvostetuimmista Elvis-tulkitsijoista saapuu helmikuussa Aurinkorannikolle. Keikkoja on luvassa useammassa eri paikassa.

Juha Leppänen kävi viime syksynä Fuengirolassa voittopuolisesti lomareissulla ja lupasi tulla helmi- maaliskuussa takaisin, enemmän esiintyminen mielessään. Näyttää siltä, että hän on sanansa mittainen mies.

Parin viikon aikana Leppäsen Elvis-tulkintoja nähdään ja kuullaan Fuengirolassa viidesti. Ja jottei miehen aika tulisi pitkäksi, hän käy välissä heittämässä pari keikkaa myös Costa Blancalla, Torreviejassa.

Arvostettu Elvis-tulkki

Juha Leppänen aloitteli Elvis-keikat harrastuspohjalta jo viime vuosituhannen lopulla, mutta laskee että vuosituhannen vaihteesta hän on tehnyt hommaa vakavammin. Nyt helmikuussa hänellä tulee täyteen kymmenen vuotta täysipäiväisenä artistina. Tuona aikana keikkoja on kertynyt yli tuhat.

– Alkuaikoina tahti oli muutamia kymmeniä keikkoja vuodessa, mutta viime vuosina ollaan oltu lähempänä sataa per vuosi, Leppänen laskeskelee.

Ei siis ihme, että Leppänen on yksi Suomen arvostetuimpia esiintyjiä omalla alallaan. Vientiä on riittänyt myös Suomen ulkopuolella, ainakin Venäjällä, Virossa, Saksassa, Latviassa, USA:ssa, Kyproksella, Etelä-Koreassa ja nyt siis Espanjassakin.

Juha Leppäsen Elvis-meininkiä pääsee todistamaan Kukossa sunnuntaina 17.2. ja torstaina 28.2. Koppasissa perjantaina 22.2. ja His Starsissa perjantaina 1.3. Lisäksi hän esittää Elviksen gospelkappaleita Los Bolichesin seurakuntakodilla tiistaina 26.2.

Janne Leipijärvi

Mitä pidit jutusta?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Kolumnit

Fillarimummo

Julkkikseksi pääseminen tai päätyminen on monisyinen asia. Joku saattaa käyttää läjäpäin...

Remontteja joka paikassa

Elämme remonttien keskellä. Henkilökohtaisten asunto- ja elämäntaparemonttien ohella koko yhteiskuntamme järjestäytyy...

Malttia

  Tuli, oli ja meni. Vielä muutama viikko sitten hyvästeltiin Covid-19...

Viikon kysymys

Kuunteletko joululauluja?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa