Uutiset

Kanaria edelleen talvimatkailun ykkönen

Espanja, ja erityisesti Kanariansaaret, on säilyttänyt ylivoimaisen suosikkiasemansa suomalaisten talvilomakohteena. Asia käy ilmi Suomen matkatoimistoalan liiton tilastosta, joka listaa vapaa-ajan matkapakettitarjonnan kohteet talvikaudella 2019-20.

 

SMALin keräämien tietojen perusteella talven ajalle on tarjolla lähes 350 000 matkapakettia. Euroopan kohteet kiinnostavat suomalaisia myös talvella. Matkapaketteja on alueelle tarjolla tulevana talvikautena noin 222.000. Näistä peräti lähes 82 % suuntautuu Kanariansaarille. Kohde vetää vuodesta toiseen eniten suomalaismatkustajia. Muualle Espanjaan tarjolla on noin 3.500 matkapakettia.

Toiseksi suosituin Euroopan kohteista on edellisvuosien tapaan Madeira, jonne on tarjolla talvikautena lähes 12.000 matkapakettia.

Kaukokohteista selkeästi suosituin on tuttuun tapaan Thaimaa, jonne suuntautuva matkapakettitarjonta tulevalla talvikaudella on hieman alle 40 000.

Mitä pidit jutusta?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Kolumnit

Suvi Kauranen

Kalsaripäivä

Aiheutin taannoin jälkikasvulleni häpeän hetkiä tunnustamalla julkisesti, televisoidussa haastattelussa, että sunnuntait...
Kimmo Sahlman

Annus horribilis

  Tästä vuodenvaihteesta voisi sanoa, että ojasta allikkoon. Luottavin mielin hyvästeltiin...

Viikon kysymys

Rauhoittuuko Yhdysvaltain tilanne vallanvaihdon jälkeen?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa