Matkailu Yritysuutiset

Juhannukseksi Suomeen – varaa lentosi nyt

Ensi keskiviikkona on mahdollisuus päästä Aurinkorannikolta Juhannuksen viettoon Suomeen.

Suomeen on luvattu juhannukseksi ennätyshelteitä. Mikäli haluat viettää yöttömän yön Koti-Suomessa sinun kannattaa varata lentosi nyt. Boutique X hotelliketju on suunnittelemassa lentoa keskiviikolle 17.6., mutta lähtijöitä tarvitaan vielä jokunen lisää, jotta lento voidaan toteuttaa.

 

Ensi keskiviikolle suunnitellulla lennolla on mukavat lentoajat. Kone lähtee Málagasta klo 9.30 ja laskeutuu Helsinkiin klo 15.15. Siitä ehtii vielä oikein hyvin juhannuksen viettoon.

Lennon operoi tällä kertaa Air Baltic lentoyhtiö.

-Kävimme neuvotteluja usean yhtiön kanssa ja Air Balticin tarjous sopi parhaiten meidän tarpeisiimme. Kyseessä on luotettava lentoyhtiö, jolla on pitkä historia takanaan. Air Baltic on lentänyt paljon Pohjoismaihin, joten tiedämme olevamme tekemisissä osaavan yhtiön kanssa, kertoo Ville Palola Boutique X hotelliketjusta.

Air Baltic on vuonna 1995 perustettu lentoyhtiö. Sen osakkeista yli 80% on Latvian valtion omistamia. Air Balticin laivasto koostuu Airbus 220-300 koneista.

Varauksia juhannuslennolle on tullut kohtuullisesti. Palola odottaa kuitenkin muutamaa kymmentä lisäasiakasta, jotta lennon kustannukset eivät nousisi ylivoimaisiksi Boutique X hotelliketjulle.

-Päätimme katsoa perjantaihin asti, miten kysyntä kehittyy. Jos markkinoilla on tarvetta juhannuslennolle, perjantaina tiedämme sen.

Mikäli siis haluat lentää Málagasta Helsinkiin ensi viikolla, tee varauksesi nyt. Lippuja myy hotelliketjun oman nettikaupan lisäksi suomalainen matkatoimisto Espanjassa Meriatur.com . Helpoiten varaus onnistuu laittamalla sähköpostia osoitteeseen [email protected] . Laita postin otsikoksi Juhannus Suomessa. Kirjoita postiin matkaan lähtijöiden nimet, kuten ne passissa lukevat. Laita mukaan yhteystiedot, joista sinut saa kiinni, matkatoimisto on sinuun yhteydessä viimeistään perjantaina 12.6. Voit myös soittaa Meriaturiin numeroon +34 687 886 745.

Boutique X hotelliketjulla oli tarkoitus lentää Málagan ja Helsingin väliä pitkin kesää. Maanantaina Finnair kuitenkin ilmoitti vastaavansa kilpailuun lisäämällä omia vuorojaan päivittäisiksi heinäkuun alusta lukien.

-Ei meidän noin ison yhtiön kanssa kannata lähteä kilpasille. Toivotaan, että saadaan tämä ensi viikon lento toteutumaan, tiedän että moni haluaa Juhannuksen viettoon Suomeen. Se, että Finnair lisäsi lentojaan on kokonaisuuden kannalta kaikille hyvä asia, Palola aprikoi.

Ensi viikon lento sopii myös Ruotsiin ja Viroon menijöille. Keskiviikkona Helsingistä pääsee lentäen Tukholmaan ja Tallinnaan laivayhteydet toimivat.

 

Mitä pidit jutusta?
+1
35
+1
5
+1
3
+1
4
+1
1
+1
3

Kolumnit

Pääkirjoitus

Kenen siivellä?

Finnair ilmoitti viikko sitten vähentävänsä lentovuorojaan entisestään lokakuusta alkaen. Ikävästi leikkaukset...

Viikon kysymys

Jos kunnallisvaalit pidettäisiin nyt, minkä puolueen ehdokasta äänestäisit?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa