Koronaseuranta Uutiset

Joukkoliikenteen käyttäjille jaetaan hengityssuojia

Tänään maanantaina monet espanjassa palaavat työmailleen. Liikkumisen lisääntyessä tartuntoja yritetään ehkäistä hengityssuojien käytöllä.

 

 

Viranomaiset ovat ohjeistaneet, että niiden jotka kulkevat töihin julkisilla kulkuvälineillä, tulisi käyttää hengityssuojaimia. Tämän johdosta esimerkiksi Málagan provinssissa suojia on alettu jakaa julkisiin kulkuneuvoihin meneville.

Málagan Väestönsuojelun vapaaehtoiset aloittivat tänään aamulla klo kuuden maissa jakamaan hengityssuojaimia joukkoliikenteen matkustajille, jotka palaavat töihinsä tehtaisiin, rakennuksille ja toimistoihin, joilla ei ole mahdollisuutta etätyöhön.

Hengityssuojaimia on jaettu metroasemilla, paikiallisbusseihin ja lähijunille.Operaation osallistuu 200 vapaaehtoista. Málagan kaupungin lisäksi operaation osallistuu 13 muuta kuntaa Málagan provinssissa, myös Fuengirola ja Torremolinos.Hengityssuojia jaetaan aamuisin klo 6.30-9.30 ja iltaäivisin klo 13.30-15.30. Lentokentällä maskeja jakaa Policia Local.

Maanantaiksi ja tiistaiksi on varattu 372.000 hengityssuojainta, jotka tulevat keskushallinnolta.

Maskit eivät ole pakollisia omilla ajoneuvoillaan, esimerkiksi autolla, moottoripyörällä tai polkupyörällä matkustaville, ei myöskään jalankulkijoille.

Mitä pidit jutusta?
+1
69
+1
0
+1
2
+1
2
+1
0
+1
2

Kolumnit

Viikon kysymys

Milloin suunnittelet matkustavasi Espanjaan seuraavan kerran?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa