Asuminen Uutiset Viihde

Isabel Pantoja myy luksusasuntoaan Fuengirolasta

Isabel Pantoja on kiistatta yksi Espanjan kaikkien aikojen suurimmista laulajatähdistä, jolla on uraltaan plakkarissa mm. 18 platinalevyä, kahdeksan kultalevyä ja kaksi platina-dvd:tä. (Kuva: Pantojan instagram)

Espanjan suurimpiin viihdetähtiin lukeutuva Isabel Pantoja on ajautunut taloudellisiin vaikeuksiin, joiden vuoksi hänen Fuengirolassa sijaitseva hulppea atico-asuntonsa on myynnissä.

Laulaja Isabel Pantoja kuuluu siihen espanjalaistähtien joukkoon, jotka saapuvat mielellään kesäksi nauttimaan Aurinkorannikon merituulista ja muutenkin upeasta ympäristöstä. Tähän tarkoitukseen Pantoja osti Fuengirolasta kattoterassiasunnon vuonna 2000. Tarkemmin sanottuna hän osti kaksi vierekkäistä asuntoa, jotka hän remontoi ja yhdisti yhdeksi luksusasunnoksi.

Nyt myynnissä oleva asunto sijaitsee vain 80 metrin päässä merenrannasta. Asunnossa on mm. neljä makuuhuonetta, neljä kylpyhuonetta, olohuone, erillinen oleskelutila sekä valtava terassi, joka on suurelta osalta lasitettu.

Tähti on viettänyt Fuengirolan asunnossaan useita kesiä viimeisen parinkymmenen vuoden aikana, mukaan lukien viime kesä. Nyt taloudelliset vaikeudet ovat kuitenkin ajaneet Pantojan laittamaan asunnon myyntiin. Asiasta kertoi espanjalainen viihdelehti Diez Minutos. Sen mukaan asunnon hintapyyntö on rapsakat 995.000 euroa. Lehden tietojen mukaan Pantoja otti 20 vuotta sitten 450.000 euron lainan asunnon hankkimista varten.

Draamaa tähden elämässä on ollut ennenkin. Hänen aviomiehensä, härkätaistelija Francisco Rivera kuoli vuonna 1984 taistelussa härän sarvista saamiinsa vammoihin. Tällä vuosituhannella Pantoja sotkeutui silloisen miesystävänsä, Marbellan pormestarina toimineen Julián Muñozin talousrikoksiin ja joutui vuonna 2014 kahdeksi vuodeksi vankilaan rahanpesusta.

Mitä pidit jutusta?
+1
67
+1
4
+1
10
+1
19
+1
28
+1
9

Kolumnit

Mika Heikkilä

Shoppailumania

Korona-aikana olen löytänyt verkkokaupat. Kivijalkakauppojen kannattajalle se aiheuttaa suurta syyllisyyttä. Olen...

Viikon kysymys

Uskaltaisitko mennä kuljettajattoman linja-auton kyytiin?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa