Hyvinvointi Yritysuutiset

Helmi on täyden palvelun kauneustalo

Kuvassa Helmen palvelevat ammattilaiset kauneushoitolan ovella.

Fuengirolassa sijaitseva kauneushoitola Helmi on ollut uudessa komennossa reilun vuoden ajan. Kesällä 2019 ohjat otti käsiinsä Marju Spinkkilä.

 

-Viime syksy oli jopa yllättävän vilkasta ja tuottoisaa aikaa. Helmi paikkana tunnetaan hyvin ja vakioasiakkaat pysyivät vaikka vetäjä vaihtuikin, Spinkkilä kertoo.

Korona hiljensi myös Helmen toiminnot, toiminta oli tauolla 13.3.-15.5. välisen ajan.

-Aika hyvin verottaja ja muut viranomaiset tulivat keväällä vastaan, kun kassavirta tyrehtyi. Maksuaikaa järjestyi ja erilaiset lomautusjärjestelyt sujuivat mutkattomasti. Kaikki konstit on jouduttu käyttämään, että homma on saatu pysymään käynnissä.

Marju Spinkkilä emännöi Helmeä ja tekee parturi-kampaajan töitä.

Spinkkilä itse on parturi-kampaaja. Hänellä on kokemusta vastaavanlaisen monipuolisen kauneushoitolan pyörittämisestä Suomessa Turussa. Osa Helmen väestä on palkkatöissä, osa toimii Spinkkilän yhteistyökumppaneina.

Spinkkilä näkee monitoimisuudessa menestyksen mahdollisuuden.

-Helmessä toimii parturi-kampaajia, kosmetologeja ja hieroja. Samat asiakkaat voivat käyttää meidän kaikkien palveluja, niitä ei tarvitse etsiä muualta. Usein esimerkiksi kampaamoasiakkaan kanssa tulee puheeksi ripset tai jotkin muut kosmetologin palveluihin liittyvät asiat. Hiustenlaiton jälkeen on kätevää varata aika kosmetologille, koska palvelut löytyvät saman katon alta.

Monitoimisuus takaa myös sen, että Helmellä on laaja asiakaskunta. Nytkin alueella on normaalia vähemmän suomalaisia, mutta asiakkaita kuitenkin riittää.

Tässä lyhyt esittely henkilöistä, jotka palvelevat asiakkaita Helmen tiloissa Marju Spinkkilän lisäksi:

Riitta Saarinen (parturi-kampaaja)

-Olen työskennellyt näissä tiloissa pisimpään, jo vuodesta 2011 alkaen. Ihmisten on helppo tulla Helmeen, isot tilat antavat hyvin tilaa hengittää. Ja yksi tärkeä seikka näin korona-aikana on se, että turvavälit on helppo pitää isoissa tiloissa.

Riitta Saarinen, parturi-kampaaja.

Nelly Wahlroos (hieroja)

-Kävin espanjalaisen hierojakoulun täällä Fuengirolassa. Ajattelen hierontaa niin, että otan ihmisen kokonaisuutena. Kaikki vaikuttaa kaikkeen. Teen hieronnan lisäksi myös vyöhyketerapiaa.

Nelly Wahlroos, hieroja.

Maya-Liisa Kula (SKY kosmetologi)

-Tulin tänne Espanjaan pari vuotta sitten Vantaalta, missä olen vuodesta 2009 saakka tehnyt ripsiä ja kynsiä. Samaa hommaa jatkan täälläkin, myös käsihoidot kuuluvat minun repertuaariini.

Maya-Liisa Kula, kosmetologi-

Tiina Haka-Ylitalo (SKY kosmetologi)

-Olen kokkolasta lähtöisin. Perus kosmetologin palveluiden lisäksi teen perusteellisia kasvo-, ja jalkahoitoja. Myös ihokarvojen poisto sokerointimenetelmällä kuuluu minun työlistaani.

Tiina Haka-Ylitalo, kosmetologi.

Kauneushoitola Helmi löytyy Los Bolichesin ja Fuengirolan keskustan rajamailta joen varrelta osoitteesta Calle Biernabe Tierno 3. Ajanvaraukset voi tehdä puhelimitse +34 952 917 126 tai netissä timma.es/helmi

Mitä pidit jutusta?
+1
44
+1
7
+1
0
+1
3
+1
1
+1
3

Kolumnit

Vesa Uusi-Kilponen

Saanut?

  Itselleni on aina sana saanut, merkinnyt positiivista tapahtumaa. Saanut ison...
Kimmo Sahlman

Solidaarisuutta

  Äärioikeistolainen Vox-puolue on sotajalalla siirtolaisia vastaan. Olen nähnyt myös siirtolaisuuden...

Viikon kysymys

Kumpi voittaa jääkiekon Suomen mestaruuden?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa