Uutiset Viihde

Hello Marbella!

Lionel Richie on nykyään myös suositun American Idol -ohjelman tuomari. (Kuva: lionelrichie.com)

Tulevana kesänä saadaan Aurinkorannikolla nauttia Amerikan tähtiloistosta ja huikeista kasarihiteistä, kun Lionel Richie saapuu konsertoimaan Marbellaan, Starlite-festivaalille.

 

Keikkapäivämäärä on maanantai, 27. heinäkuuta. Keikka on osa Ricien Hello! -kiertuetta. Marbellan lisäksi tähden karavaani pysähtyy Espanjassa myös Palma de Mallorcassa.

Kunnioitettavaan 70 vuoden ikään ehättänyt Lionel Richie aloitti uransa vuonna -68 legendaariseksi nousseessa The Commodores yhtyeessä. Varsinkin 70luku oli Commodoresille menestyksekäs. Listoille nousivat mm. sellaiset hitit kuin Easy, Three Times a Lady ja Still.

Vuonna -82 Lionel Richie lähti soolouralle, joka osoittautui vieläkin menestyksekkäämmäksi. Say You, Say Me, Endless Love, All Night Long (All Night), Hello ja Dancing On The Ceiling ovat vain harvoja poimintoja miehen katalogista. Richie kirjoitti myös yhdessä Michael Jacksonin kanssa vuonna -85 ilmestyneen hyväntekeväisyyskappaleen We Are The World.

Jo hieman yli 50-vuotisen uransa aikana Lionel Richien levyjä on myyty maailmanlaajuisesti yli 100 miljoonaa kappaletta. Hänet on palkittu muun muassa Oscarilla, Golden Globella ja neljälllä Grammy-palkinnolla.

Liput Lionel Richien keikalle ovat myynnissä osoitteessa ticketmaster.es. Hinnat vaihtelevat 65 – 513 euroon.

Mitä pidit jutusta?
+1
12
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Kolumnit

Viikon kysymys

Milloin suunnittelet matkustavasi Espanjaan seuraavan kerran?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa