Uutiset

Heinäkuu käynnistyy helleaallolla

Heinäkuun alkupäivinä Aurinkorannikolla on syytä varautua selvästi yli 30 asteen lämpötiloihin.

 

Espanjan ilmatieteenlaitos Aemet on antanut Aurinkorannikon alueella keltaisen varoituksen korkeista lämpötiloista keskiviikolle ja torstaille.

Esimerkiksi Fuengirolaan ennustetaan keskiviikolle 30 astetta ja torstaille 31, Benalmádenaan 32 ja 33 astetta, Mijasiin 33 ja 34 astetta ja Málagaan molemmille päiville peräti 36 astetta. Myös perjantai on näillä näkymin erittäin kuuma, joskin toistaiseksi näyttää siltä, ettei silloin ole enää hellevaroitus voimassa.

Lauantaina lämpötilat putoavat muutamalla asteella ja tämänhetkisen ennusteen mukaan jopa sateen todennäköisyys nousee monin paikoin noin 65-75 prosenttiin.

Ulkona liikkuvien kannattaa muistaa myös, että lähipäivinä uv-indeksi on monin paikoin 11. Vertailun vuoksi todettakoon, että Suomessa luku nousee ani harvoin edes kuuteen. Toisin sanoen aurinkovoiteen kanssa ei kannata pihistellä, jos ei pysty tai halua suojata koko ihoa vaatteilla.

Mitä pidit jutusta?
+1
43
+1
11
+1
2
+1
9
+1
1
+1
4

Kolumnit

Suvi Kauranen

Kalsaripäivä

Aiheutin taannoin jälkikasvulleni häpeän hetkiä tunnustamalla julkisesti, televisoidussa haastattelussa, että sunnuntait...
Kimmo Sahlman

Annus horribilis

  Tästä vuodenvaihteesta voisi sanoa, että ojasta allikkoon. Luottavin mielin hyvästeltiin...

Viikon kysymys

Rauhoittuuko Yhdysvaltain tilanne vallanvaihdon jälkeen?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa