Ajankohtaista Viihde

Hatusta kiinni, vauhtimimmi palaa Aurinkorannikolle!

 Fuengirola.fi | Aurinkorannikon uutiset

Anna Sainilalla on jo aamukampa Espanjaan paluuseen. – Talent Schoolista tulee maailman kovin juttu, hän puhkuu täynnä intoa kuin ilmapallo. (Kuva:Ida Jouttunpää)

TV:stäkin tuttu pirskahteleva tanssinopettaja Anna Sainila palaa Aurinkorannikolle Suomessa vietetyn vuoden jälkeen. Ja tanssikengät pakataan mukaan.

Aikansa kutakin, sanoi pässi kun päätä leikattiin. Vanha sutkautus sopii moneen tilanteeseen, ja nyt se sopii hyvin myös Anna Sainilan Suomessa asumiseen. Sainila saapui ensimmäisen kerran Aurinkorannikolle muuttokuorman kanssa vuonna 2017. Mukanaan hän toi Anna Palaa -tanssikoulunsa, jota hän pyöritti Sofia-opiston tiloissa Fuengirolassa.

Korona vaiensi korkojen kopinan tanssisalin parketilla, joten viime syksyllä 2020 Sainila palasi Suomeen.

– Mutta kyllähän sen jokainen tietää, että kun Espanjassa on kerran asunut, niin jotain sinne jää. Onko se sitten sydän vai toinen jalka oven väliin vai mikä, Anna Sainila kuvailee.

Loistava tarjous

Reilu puolivuotta Suomessa sai Sainilan kaipuun aurinkoon voimistumaan niin kovaksi, että oli aika ryhtyä toimeen. Hänen tiensä takaisin Aurinkorannikolle on malliesimerkki siitä, miten asiat loksahtavat paikoilleen (ja siitä että Fuengirola.fi -lehteä kannattaa lukea, toim. huom.).

– Luin Fuengirola.fi -lehdestä että Noora Karma on avaamassa Talent Schoolia Aurinkorannikolle, Anna Sainila aloittaa.

– Me tunnemme Nooran kanssa toisemme jo vuodesta 2013 asti, Tanssii tähtien kanssa -kisasta. Noora osallistui kisaan Janne Talasman tähtioppilaana, ja minulla oli sinä vuonna oppilaana Sami Hedberg. Ohjelman kulisseissa ystävystyimme Nooran kanssa.

– Kun näin että Noora on avaamassa koulua Aurinkorannikolle, nappasin saman tien puhelimen käteen ja soitin hänelle, että tarviitko timanttista tanssinopettajaa?

Tähän tarjoukseen oli kuulemma puhelinlinjan toisessa päässä helppo tarttua.

– Sehän oli aivan loistava tarjous, Noora Karma huudahtaa.

– Tunsimme Annan kanssa jo ennestään, tiesin että meillä on hyvä keskinäinen kemia, ja että Anna on kokenut, rautainen ammattilainen, joten päätös syntyi käytännössä saman tien, Karma jatkaa.

  Fuengirola.fi | Aurinkorannikon uutiset
Noora Karman Talent School aukeaa Centro Finlandiassa helmikuun lopussa. – Kursseille ilmoittautuminen alkaa 1.12. osoitteessa talentschool.fi/ilmoittautuminen, Karma vinkkaa.

Toisin sanoen molemmat naiset ovat enemmän kuin tyytyväisiä, kun pääsevät vihdoin tekemään yhteistyötä, jonka hedelmistä Aurinkorannikon suomalaisilla on mahdollisuus nauttia.

Kohti helmikuuta

Noora Karman Talent School avaa ovensa Centro Finlandian katutasossa, Rooster’s Sport barin entisissä tiloissa, helmikuun lopussa. Avajaisia vietetään lauantaina 26.2. ja varsinainen opetus alkaa maanantaina 28.2.

Anna Sainila vastaa siis koulun tanssiopetuksesta.

– Luvassa on mm. aikuisille latinotansseja niin soolona kuin paritanssinakin, lapsille street- ja showtanssia, jne., Sainila paljastaa.

Myös muut opettajat ovat rannikolta ennestään tuttuja.

– Päivi Mäkinen vastaa aikuisten teatteritoiminnasta ja Sanni Paunonen puolestaan liikunnallisista tunneista, kuten liikunnasta, jumpasta ja cheerleadingista. Muitakin yhteistyökuvioita hierotaan parhaillaan, mutta kerrotaan niistä sitten tarkemmin kun kaikki on selvää, lupailee Noora Karma, joka vetää luonnollisesti itse lasten, nuorten ja aikuisten taikurikurssit.

Janne Leipijärvi

Mitä pidit jutusta?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Kolumnit

Fillarimummo

Julkkikseksi pääseminen tai päätyminen on monisyinen asia. Joku saattaa käyttää läjäpäin...

Remontteja joka paikassa

Elämme remonttien keskellä. Henkilökohtaisten asunto- ja elämäntaparemonttien ohella koko yhteiskuntamme järjestäytyy...

Malttia

  Tuli, oli ja meni. Vielä muutama viikko sitten hyvästeltiin Covid-19...

Viikon kysymys

Kuunteletko joululauluja?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa