Viihde

Gugi ja Puka kimppakeikalla

 Fuengirola.fi | Aurinkorannikon uutiset

Topmost-yhtyeen riveistä tuttu laulusolisti ja musiikkineuvos Gugi Kokljuschkin yhdistää voimansa kitaristi Puka Oinosen kanssa Fuengirolan keikallaan. Oinonen muistetaan esimerkiksi Lapinlahden linnuista, Leningrad cowboysista ja Nights of Iguana -yhtyeestä. Gugi ja Puka kimppakeikalla koetaan perjantaina 26.11.

-Tästä tulee intiimi esitys näin duona. Ohjelmistossa on kaikkien rakastamia ikivihreitä, kappaleita omilta sooloalbumeiltani sekä luonnollisesti ripaus Topmostia. Esitän myös makupalana muutamia biisejä tulevalta pitkäsoitolta. Tilaisuutta värittää jutustelu kappaleiden synnystä ja yleensä vain elämästä, Kokljuschkin kertoo.

Koko elämänsä musiikin kanssa viettäneellä musiikkineuvoksella on paljon hauskaa kerrottavaa kokemuksistaan eri rooleissa. Gugin juonnot levyttämiensä kappaleiden synnystä ovat yleisölle mielenkiintoista kuunneltavaa. Konsertissa liikutaan tunnelmasta toiseen. Tippa tulee ehkä linssiin, mutta nauraakin saa.

Gugi & Puka esiintyvät Kukossa perjantaina 26.11. klo 19. Liput keikalle saa ennakkoon varaamalla ne sähköpostitse osoitteesta [email protected] .

Mitä pidit jutusta?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Kolumnit

Fillarimummo

Julkkikseksi pääseminen tai päätyminen on monisyinen asia. Joku saattaa käyttää läjäpäin...

Remontteja joka paikassa

Elämme remonttien keskellä. Henkilökohtaisten asunto- ja elämäntaparemonttien ohella koko yhteiskuntamme järjestäytyy...

Malttia

  Tuli, oli ja meni. Vielä muutama viikko sitten hyvästeltiin Covid-19...

Viikon kysymys

Kuunteletko joululauluja?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa