Koronaseuranta Uutiset

Fugepesis peruttu

Elolan stadion pysyy tyhjänä, Superpesiksen avaus peruttiin.

Pesäpalloliitolta tuli odotettu päätös perua Fuengiroaan suunniteltu pesiskauden avaus.

 

Tässä tiedote asiasta.

Pesäpalloliitto on tehnyt päätöksen perua superpesiskauden avausottelut, jotka oli määrä pelata Espanjan Fuengirolassa 25.-26.4. Sekä naisten superpesisottelu Lapuan Virkiä-Pesäkarhut, Pori että miesten superpesisottelu Vimpelin Veto-Kouvolan Pallonlyöjät siirretään pelattavaksi Suomessa myöhempänä ajankohtana.

Superpesiskausi avattiin kolmella edellisellä kaudella Espanjan Aurinkorannikolla. Parhaimmillaan viikonlopun kahta ottelua on seurannut paikan päällä Fuengirolassa yli 5000 katsojaa. Päätös perumisesta on valitettava, mutta tässä tilanteessa kaikkien ihmisten terveys on ehdottomasti laitettava etusijalle. Fugepesis-tapahtumassa Pesäpalloliiton kumppaneina ovat olleet Saarikoski Travels ja Imatran Pallo-Veikot.

Matkapaketin ostaneita pyydetään olemaan yhteydessä omaan matkatoimistoon ja omatoimisesti matkan varanneita lentoyhtiöön ja hotelliin. Asiakkaita pyydetään huomioimaan palvelujen ruuhkautuminen tässä hyvin poikkeuksellisessa tilanteessa eli palautuspyyntöjen käsittely saattaa viedä aikaa.

Superpesiskausi 2020 käynnistyy kotimaan kamaralla 1. kesäkuuta.

Ticketmasterista lunastetun ottelulipun haltija

Verkkokaupassa luottokorttia, PayPalia tai Klarnaa käyttäneiden lipunostajien ei tarvitse tehdä mitään, vaan rahojen palautus onnistuu automaattisesti.

Muiden maksutapojen osalta pyydetään täyttämään palautuslomake suomeksi tai englanniksi. Tarvittaessa vastaukset useimmin kysyttyihin kysymyksiin löytyvät Ticketmasterin sivuilta.

Palautus ei koske Ticketmasterin käsittely- tai toimitustapakuluja eikä tilausmaksua. Lipun hinta palautetaan aina lipun alkuperäiselle ostajalle.

Mitä pidit jutusta?
+1
8
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Kolumnit

Pääkirjoitus

Jouston paikka

Norwegian ilmoitti hakeutumisestaan yrityssaneeraukseen. Samoin teki Suomessa Stockmann. Espanjassa isoja karille...

Viikon kysymys

Tunnetko ketään joka on sairastunut koronaviruksen aiheuttamaan tautiin?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa