Koronaseuranta Uutiset

Fuengirolassa aiempaa enemmän karanteenisakkoja

Koko Espanjassa vallitsevan hätätilan neljännellä viikolla näyttää tapahtuneen pientä lipsumista sääntöjen noudattamisessa.

 

Fuengirolan poliisi on koko hälytystilan ajan valvonut, että ulkona liikkumisen ja muun toiminnan rajoituksia noudatetaan. Tarvittaessa rikkeistä on sakotettu, poikkeustapauksissa on jouduttu turvautumaan myös kovempiin konsteihin, kuten olemme aiemmin kertoneet.

Poliisin pitämän tilaston mukaan hälytystilan neljännellä viikolla sanktioita on jouduttu jakamaan selvästi aiempia viikkoja enemmän. Ensimmäisellä viikolla niitä kirjoitettiin 97, toisella viikolla 122 ja kolmannella 125. Neljännen viikon sakkomäärä nousi kuitenkin jo 197:ään. Näin ollen neljän viikon aikana Fuengirolan poliisi on kirjoittanut kaikkiaan 541 sakkoa hälytystilan sääntöjen rikkomisesta.

Osaltaan sakkomäärän nousu saattaa selittyä sillä, että joillain alkaa tulla mitta täyteen rajoitusten kanssa. Toinen hyvin looginen selitys on se, että 29. maaliskuuta Espanjan hallitus tiukensi pääsiäiseen asti sulkutoimia.

Yhtä kaikki, poliisin johdosta todetaan, että edelleen valtaosa asukkaista noudattaa sääntöjä kiitettävästi, ja vain pieni vähemmistö rikkoo niitä. Samoin poliisi muistuttaa, että jos haluaa ilmoittaa jonkun henkilön tai muun tahon rikkovan säännöksiä, siitä ei kannata postailla sosiaaliseen mediaan, vaan soittaa suoraan poliisille numeroihin 091, 092 tai 112.

Mitä pidit jutusta?
+1
148
+1
2
+1
3
+1
9
+1
15
+1
8

Kolumnit

Viikon kysymys

Milloin suunnittelet matkustavasi Espanjaan seuraavan kerran?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa