Ajankohtaista Koronaseuranta Matkailu Uutiset

Fuengirolan rantojen täyttöasteen voi nyt tarkistaa netistä

Fuengirolan kaupunki on ottanut käyttöön palvelun jonka kautta voi nähdä reaaliaikaisesti kuinka paljon milläkin kaupungin rannalla on ihmisiä.

 

Korona-aikakauden ”uuteen normaaliin” kuuluu yhtenä osana se, että myös uimarannoilla pitää säilyttää turvaetäisyys, joten rantojen käyttäjämääriä on rajoitettu. Samaan aikaan lämpötilat ovat nousussa, lomakausi lähestyy ja rajat ulkomaisille matkailijoille ovat osin auenneet, osin aukeamassa. Ei siis tarvitse olla kummoinenkaan ennustaja, kun veikkailee että lähiaikoina myös Fuengirolan rannat täyttyvät entistä enemmän.

Tilannetta helpottamaan Fuengirolan kaupunki on julkaissut palvelun, jonka kautta voi katsoa netin kautta reaaliaikaisen tiedon siitä, kuinka täynnä kukin kaupungin ranta on. Näin voi vaikka ennen kotoa lähtemistä jo suunnitella mihin päin kannattaa suunnata.

Tällä hetkellä palvelu on käytettävissä nettisivun kautta, johon pääsee esimerkiksi älypuhelimella tai vaikka tietokoneella. Fuengirolan kaupunki lupailee, että ensi viikosta alkaen Android- ja iOS- älylaitteille on ladattavissa myös oma sovellus palvelua varten.

Palvelu löytyy osoitteesta: https://fuengirola.socialguardian.app/

Mitä pidit jutusta?
+1
122
+1
11
+1
3
+1
7
+1
2
+1
2

Kolumnit

Pääkirjoitus

Kenen siivellä?

Finnair ilmoitti viikko sitten vähentävänsä lentovuorojaan entisestään lokakuusta alkaen. Ikävästi leikkaukset...

Viikon kysymys

Jos kunnallisvaalit pidettäisiin nyt, minkä puolueen ehdokasta äänestäisit?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa